Jakov Prkic / CROPIX
TUŽNA MODRA SVLAČIONICA

Tudor likuje: 'Znao sam kako srušiti Dinamo'; Ivanković očajan: 'Osjećaj je grozan'

Piše: Alen OrlićObjavljeno: 15. rujan 2013. 00:05

Branka Ivankovića dočekalo je pitanje: "Kakav je osjećaj izgubiti od Hajduka?" Profesor do večeras nije znao za poraz u derbiju.

- Osjećaj je grozan! , priznao je Ivanković.

- Nijedan poraz nije ugodan, a posebno kad se izgubi od Hajduka. Vjerujem da neće ovaj poraz neće ostaviti dramatičan trag. Bila bi bolja atmosfera da smo dobili. Očekivali smo ovakav Hajduk, agresivan i borben, da će imati fantastičnu atmosferu na tribinama. Trebamo se vratiti za utakmicu protiv Černomoreca.

Ivanković je razočaran zbog poraza.

- Znali smo da neće biti jednostavno. Napravili smo pogreške u defanzivnom segmentu, taj skok poslije prekida bio je koban. Imali smo neke prilike, ali kad ne realiziraš prvu šansu teško je očekivati da ćeš protiv Hajduka napraviti rezultat.

Igor Tudor naglasio je da je ovo velika pobjeda za sav dalmatinski puk.

- Našli smo način kako se oduprijeti individualnom kvaliteti Dinama. Imali smo veliku količinu trke i timski duh koji je presudio. Naravno, sretan sam zbog Pašalića ali ne bih nikoga izdvajao. Imali smo puno dobrih aduta. Što se tiče utakmici, na početku sam osjetio da bi moglo biti tendenciozno suđenje, ali to sad nije bitno.

Debitanti Iluridze i Bukva dobili su pozitivne ocjene.

- To što sam vidio preko treninga dobio sam na utakmici. bila je utakmica koju je obilježila velika borba, prekid je bio naše tajno oružje.

Tudor kaže da je lijepo biti u ovoj poziciji, na bod iza Dinama, prevenstvo se zahuktalo.

- Idalje držim da je Dinamo favorit za prvenstvo, imaju igrački kadar s kojim se ne može nitko mjerit. Mi idemo dalje, želim da Hajduk pobijeđujeali ida igra lijepo. Ovo nam je veliki motiv i poticaj.

Tudor kaže da uživa i osjećaju pobjede u derbiju.pobjedu je posvetio djeci, uz sinčića Roka s tribina ga je gledala kćerkica Mija koja ima 4,5 godine a poželjela je tatu vidjeti na utakmici. I donijela mu je sreću...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. svibanj 2024 00:44