Tom Dubravec / CROPIX
VJERUJE U IZBOR HNS-A

Tudor: 'Uvjeren sam da ćemo nakon utakmice moći reći da je Marić sudio izvrsno'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 25. listopad 2013. 14:56

Prije početka redovne tiskovne konferencije s trenerom Igorom Tudorom pred novinare je ponovno došao predsjednik Marin Brbić, neočekivano, ali s jasnim apelom. Pozvao je sve navijače na Poljud, ali da se suzdrže pirotehnike.

- Neka nam naši navijači pomognu u ovom derbiju, ali apsolutno bez pirotehnike, koliko smo upoznati na snazi će biti "nulta tolerancija", nemojmo dozvoliti da nam se dogodi nekakv prekid susreta zbog baklji. Teško mi je vjerovati da netko voli Hajduka, a opet nas dovodi u neku situaciju da izgubimo bodove ili da se susret prekine. Još jednom sve molim da ne unose pirotehniku na stadion.

Nakon predsjednika Brbića na scenu je stupio trener Igor Tudor koji je odbio komentirati bilo što u svezi gostujuće momčadi ili trenera Ivkovića naglasivši da se želi samo baviti svojom momčadi.

- Nemamo pritiska oko rezultata, prvi smo i želimo ostati na prvom mjestu, ali gledamo i ovo kao susret koji nam dolazi, prvi u nizu, bez imperativa rezultata ili nekih dugoročnih planova.

Lokomotiva odgovara Tudoru koji je do sada ima s njima pozitivan skor, splitski trener je napomenuo da se za svaku utakmicu priprema podjednako. motivacija kod obje momčadi pak ne bi trebala biti upitna.

- Što se tiče momčadi, nemamo Bukvu i Caktaša koji su ozlijeđen, svi drugi su potpuno spremni, ali još nisam odlučio se o početnom sastavu, vidjet ćemo na posljednjim treninzima. Želja mi ja da odigramo kao i protiv Hrvatskog dragovoljca, da dominiramo, stvaramo prilike.

Trener Tudor kratko je prokomentirao i delegiranje suca Brune Marića.

- Nadam se da će sve biti korektno. Znamo da se neke stvari iz prošlosti nisu dogodile slučajno, nismo vikali bez razloga. Sada pušemo i na hladno, ali uvjeren sam da ćemo nakon utakmice moći reći da je Marić sudio izvrsno - kazao je Tudor.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 12:00