Duje Klarić/Cropix
NE BOJE SE HAJDUKA

U Dinamo nisu oduševljeni Vojvođanima, Mamići hitno odlaze po Bilića i Šimunića!

Koliko smo mogli vidjeti u Maksimiru, iako nitko neće ništa komentirati za medije, izgleda da aktualni prvaci ne strahuju od mogućnosti da im Hajduk preotme Šimunića i Bilića
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 30. svibanj 2011. 23:27

Dinamova delegacija u sastavu Zdravko i Zoran Mamić te Kruno Jurčić vratila se iz Novog Sada gdje je promatrala ogled Vojvodine i Crvene zvezde (0:2), točnije makedonskog reprezentativca Danijela Mojsova. O zainteresiranosti Dinama za Mojsova SN su pisale još prije dva tjedna. Usput, modri trojac gledao je, o tome smo također izvještavali, i kamerunskog napadača Aboubakara Oumaroua (24).

Kakvi su dojmovi?, pitali smo trenera Jurčića...

- Nama pojačanja trebaju odmah! Nažalost, na toj utakmici nismo mogli mnogo vidjeti od tog dvojca, jer je Zvezda bila totalno dominantna. Kratko i jasno, u ovom trenutku to nije to, ali to su mladi igrači koje treba dalje pratiti - savršeno je jasan Jurčić.

Zato će sljedeći put plave delegacije biti onaj prema Splitu, na utakmicu Hrvatska - Gruzija. Tamo će Mamići i Jurčić još malo porazgovarati s Josipom Šimunićem i Matom Bilićem. Koliko smo mogli vidjeti u Maksimiru, iako nitko neće ništa komentirati za medije, izgleda da aktualni prvaci ne strahuju od mogućnosti da im Hajduk preotme Šimunića i Bilića.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 04:45