RONALD GORSIC/CROPIX Cropix
DVIJE RAZLIČITE PRIČE

U Maksimir se vratili slavni Mr. Derby i bivši pouzdani branič! Treniraju, ali ne sa prvom momčadi

Dopustili su mu da trenira s Cvitanovićevim igračima i dočeka novi klub spreman
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 11. srpanj 2021. 22:09

Brojnoj Dinamovoj listi igrača koji treniraju u Maksimiru priključili su se zadnjih dana još dvojica. Radi se o poznatim licima, Alžircu Soudaniju i Portugalcu Ivi Pintu. No, da odmah naglasimo, oni ne treniraju s prvom momčadi, niti ih u Maksimiru tretiraju prvotimcima.

Ivo Pinto još je igrač pod ugovorom s Dinamom. Isteknula mu je posudba u Rio Aveu, novi portugalski drugoligaš nije ga otkupio, Pinto se profesionalno vratio u Maksimir. Sad trenira s igračima koji također nisu u Krznarovim planovima i čekaju rješenje statusa, poput Burtona, Leovca, Čabraje...


Soudani, pak, trenira s momčadi Dinama II, koju vodi Igor Cvitanović. On nije Dinamov igrač, već je slobodan i čeka neki novi inozemni angažman, a dok čeka u Dinamu su mu izašli u susret, dopustili mu da trenira s Cvitanovićevim igračima i dočeka novi klub spreman.

Iako se prije mjesec-dva pojavila informacija da u Maksimiru razmišljaju o povrataku Soudanija, brzo su ipak odlučili da Alžirac sad nije igrač koji bi bio pojačanje ali, eto, vratio se u Maksimir na ovaj način, pripremajući se za odlazak nekamo drugamo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. svibanj 2024 13:16