NIKSA STIPANICEV/CROPIX
Na meti i hajdukovac

U novom prvoligašu nezadovoljni prijelaznim rokom, iz kluba otkrili što priječi dolazak pojačanja

Šef struke Ivan Bulat nezadovoljan dosad odrađenim prijelaznim rokom, a vremena je sve manje
Piše: D. TrutinObjavljeno: 13. kolovoz 2020. 14:25

Na Šubićevcu je par dana prije starta sezone u zraku najintenzivniji osjećaj iščekivanja. Očekuju se vijesti o prodaji kluba, u utorak je gradska uprava trebala raspisati novi natječaj za prodaju većinskog paketa kluba, a paralelno s tim, u klubu iščekuju i vijesti s mercata.

- Nema još ništa novo, pregovaramo s nekoliko igrača i za dan-dva će se možda nešto dogoditi - tajnovit je na početku bio Ivan Bulat.

Šef šibenske struke je potom dodao sljedeće:
- Mi se nalazimo u svojevrsnom vakuumu što se transfera tiče. Znamo dobro da nismo odradili prijelazni rok onako kako smo htjeli. Naš budžet je trenutno ograničen, a za skuplje igrače čekamo ulazak investitora. Teško je ulaziti unaprijed u neke transakcije dok se ova priča oko prodaje definitivno ne riješi, to dobro shvaćamo. Nadamo se svi da će to ići svojim tijekom i da ćemo uskoro moći biti konkurentniji na tržištu. Za prvo kolo ćemo vjerojatno ići s ovim trenutnim snagama.

image
VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX

U javnost su počela izlaziti neka imena s kojima navodno pregovara Bulat, pa smo ga pitali može li ih potvrditi ili demantirati...
- Pa, evo, govorili smo da bi i Delić iz Istre 1961 trebao doći na posudbu kod nas, pa je na koncu otišao u Varaždin. Ali, kada već pitate, reći ću da pregovaramo s nekoliko igrača (Marcus Pavić, Josip Kvesić, Marin Ljubičić, Čirjak). Možda će netko od njih doći u Šibenik, sigurno ne svi oni, ali imamo još neke opcije.

Dolazi li Marin Jakoliš iz Hajduka na posudbu?
- I ta je opcija otvorena, ali, kažem, trenutačno je puno faktora u igri koji nam određuju sve te razgovore.

Za kraj smo sportskog direktora sa Šubićevca pitali i za Kolumbijce koji već neko vrijeme treniraju s momčadi. Ima li među njima možda neko rješenje, možda neki tajni džoker za Šibenik?

- U paketu s ovim razgovorima oko prodaje kluba, tu je i ta skupina mladih nogometaša iz Kolumbije. Ima među njima sigurno zanimljivih igrača, naročito jedan na poziciji stopera, pozicija koja nam je trenutno najzanimljivija - kazao nam je Ive Bulat, nakon čega smo samo još više spoznali kako na Šubićevcu, čini se, ono najzanimljivije tek dolazi. Strpljenje je potrebno više nego ikada.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 06:12