Ademi
 Srdjan Vrancic / CROPIX / CROPIX
RIJEČ SVLAČIONICE

U SVLAČIONICI DINAMA POTPUNI MUK, A ONDA JE U HODNIKU ZAGRMILO Kapetan Modrih otkrio što se događalo u četiri zida nakon drame u Kranjčevićevoj

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 09. svibanj 2018. 00:08

Dugo su Dinamovi igrači nakon utakmice ostali u svlačionici. Prvo se nije čulo ništa, potpuni muk, onda tu i tamo neka riječ, na kraju nešto poput ratnog pokliča, očito imali su si što reći jedan drugome, shvatili su da je kap prelila čašu i da su ispucali sve kredite, i da ovo više nije normalno.

Neki su izlazili pognutih glava, neki su samo dobacili "a što uopće pričati, sve ste vidjeli". Soudani, koji je puno toga promašio, izašao je posljednji, kad se i zadnji novinar maknuo iz miks zone.

Kao i uvijek pred "sedmu silu" stao je kapetan Arijan Ademi. Pitali smo kratko, jasno, "pa kad će Dinamo uzeti naslov". Drugo pitanje nije čekao, sam je sve ispričao.

- Nemam pojma kada ćemo osvojiti. Uvijek se ponavljamo, uvijek ista priča, loše uđemo u utakmicu, pa se opet probudimo u drugom dijelu, pa opet promašimo šanse, ne znam što bih više rekao. Htjeli smo poslije utakmice porazgovarali o svemu, pokušali smo vidjeti gdje je problem. Dogovorili smo se da stavimo glave skupa, da razvalimo Rudeš i osvojimo taj naslov. Ako to ne napravimo, onda smo izdajice, onda jedan drugome lažemo. Eto, to je to - rekao je kapetan Ademi.

Mario Gavranović pokušao je objasniti što se dogodilo na travnjaku Kranjčevićeve.

- Loše smo ušli u utakmicu, bilo je to jako loše. Primili smo dva gola i tek onda smo počeli igrati. Ne mogu objasniti što nam se događa u zadnjih nekoliko utakmica, zašto tako izgledamo, ali vjerujem da ćemo pronaći izlaz i da ćemo u preostale dvije utakmice pokušati ostvariti cilj i osvojiti naslov.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. svibanj 2024 06:14