CROPIX
KONAČNO NA POLJUDU?

U zadnja tri meča primili 10 golova: Hajduk želi dovesti Ivicu Križanca!

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 02. kolovoz 2014. 19:59

Ivica Križanac zanimljiv je Hajduku?! Ćakula je proletjela brzinom munje, nakon još jedne u nizu slabih partija Hajdukove obrane, nakon nova “četiri laka komada” u Kazahstanu, te u permanentnom iščekivanju da se taj segment još više potencijalno oslabi, piše Slobodna Dalmacija .

Jer, još ima 29 dana do uvijek aktualne prodaje Marija Maloče (sad se spominje nakon Napolija i Lazio, gdje se pojavljuje u priči njegov impresario Fali Ramadani), te Gorana Milovića. Taj stožerni dio obrane jest – na prodaju. Da dobiju ponudu netko od njih dvojice zaslužnika, ili čak obojica - tko bi to odbio?!

A Ivica Križanac (35) jest da je već “ugazio” u godine, međutim razišao se sa Splitom, svoje je dovršio u redovima “crvenih”, a barem dvaput je u tom razdoblju bio na meti “bijelih”. Nikad realizirana suradnja. Križanac je imao namjeru odustati od aktivnog igranja. A da ipak još malo pomogne Hajduku i tako ostvari svoju davnašnju želju, na stranu epizoda sa splitovcima?!

Križanac je bio vruća želja Hajduka prije dvije godine, kad se sastao s tadašnjim trenerom Mišom Krstičevićem, pa opet kasnije, ali je svaki put ostajao izvan Poljuda, u – Splitu. U Poljudu, po slijetanju iz Karagandyja, govore “o još jednom mogućem pojačanju”, što god to značilo. Ne vjerujemo da više misle na ofenzivu nakon što je Artem Milevskij došao i svi se nadaju da će Artjom (to vam je kao Šahter i Šahtjor, kako pišeš, a kako čitaš) preokrenuti tijek karijere na pozitivnu stranu.

Da se vratimo mi Križancu. Dobro bi došlo pojačanje u – obrani. Možda je kasno za europski iskorak, ali za borbu za neki novi ulazak u Europu iskustvo Križanca ne bi “bijelima” bilo zgorega. Makar to bilo samo u “kućnim papučama”, po potrebi i skučenim mogućnostima. Hajduk se naravno neće očitovati unaprijed, ideja je bačena, spominje se. Doba je “mercata”. Križanac je slobodan...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 03:34