MATIJA DJANJESIC/CROPIX Cropix
UTAKMICA ŽIVOTA

Ugovor s Goricom je na stolu! Priprema se ključni dvoboj, član stožera otkriva: ‘To je bilo neobično...‘

Bivši igrač Hajduka i Rijeke o procesu selektiranja momčadi koja će se sučeliti mladoj Hrvatskoj.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. svibanj 2021. 17:00

Postaje sve napetije u 'Utakmici života' kako se nogometno-zabavni show zakuhtava i približava odlučnom izboru najbolje jedanaestorice koje će odigrati završnu utakmicu protiv U-20 reprezentacije Hrvatske 2. lipnja u Velikoj Gorici.

- Utakmica života je, mogu slobodno kazati, jedna sjajna ideja, vrhunski projekt, ali isto tako vrlo zahtijevan. Moje kolege iz stožera predvođene Aljošom Asanovićem su zaista kvalitetni, znaju sve o nogometu, ali posebno bi naglasio da su s ljudske strane sjajne osobe. Svoje znanje prenose na ove momke koji su se brzo prilagodili svim zahtjevima. Stvarno se funkcionira jako dobro, na najvišoj mogućoj razini - kazao je član stožera Igor Musa, bivši nogometaš Hrvatskog dragovoljca, Rijeke, Hajduka, Xereza, Slaven Belupa, Limassola i mostarskog Zrinjskog.

Priča kako je program 'Utakmice života' podijeljen u dva dijela...

- U prvom dijelu smo gledali tko nije za nastavak natjecanja, tko se mora oprostiti od showa. Istina, to je bilo malo neobično za trenerski posao. Jer u vrlo kratkom vremenu smo morali odlučiti tko ne može proći selekciju. Vjerujem da smo pravilno izabrali, zaista smo u obzir uzeli sve parametre i maksimalno sve analizirali. Drugi dio našeg posla u stožeru jest izabrati i u igrati momčad za tu ključnu utakmicu s mladom U-20 selekcijom Hrvatske - zaključio je Musa

Kao što znate, pobjednik uzima sve! Glavna nagrada je potpisivanje jednogodišnjeg profesionalnog ugovora s Goricom i ulazak u profesonalni nogomet. Sve doživljaje iz kampa koji se održava u Opatiji gledajte svake večeru u 20.05 na drugom programu HTV-a.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 13:46