AP
IVICA OLIĆ

'Uistinu se osjećam odlično i ne osjećam nikakvu bol, bit ću spreman za Atenu i Rijeku'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2011. 15:03

Nikada još nismo doživjeli Ivicu Olića u pesimističnom raspoloženju, redovito je zračio samouvjerenim optimizmom, bez obzira što su neki sumnjali u povoljan razvoj situacija u kojima se nalazio kroz svoju nogometnu karijeru. Uporni i neumorni Olić takav nam se predstavio i u našem posljednjem razgovoru, kada je opisivao svoje trenutačno stanje, vrijeme rehabilitacije nakon ozljede koju je zadobio na početku prvenstva u njemačkoj Bundesligi, točnije 20. kolovoza, u utakmici, velike (5:0) pobjede protiv svog nekadašnjeg kluba HSV-a.

Nedavno su Njemci objavili da ćete uskoro biti na raspolaganju treneru, Juppu Heynckesu. Kakvo je uistinu vaše zdravstveno stanje?

- Uistinu se osjećam odlično, psihički i fizički. Veseli me uspješnost i brzina ozdravljenja. Istina je da radim naporno, ali činjenica da sve to podnosim bez problema razlog je za moje dobro raspoloženje.

Kakav vam je svakodnevni program?

- Pa, radim s jednim Bayernovim kondicijskim trenerom, po posebnom programu, a akcent je na poboljšanju izdržljivosti. Sve dosad protječe bez ikakvih smetnji i problema. Hvala Bogu, ne osjećam nikakvu bol, kao da se ništa nije ni dogodilo.

Kakvi su daljnji planovi, zapravo, kad vas možemo očekivati na travnjaku?

- Kako sada stvari stoje, bit ću u kadru i konkurirati za utakmicu 8. prvenstvenog kola, protiv Hoffenheima, koja je na programu 1. listopada.

Izbornik Bilić uvrstio vas je na širi popis reprezentativaca za predstojeće utakmice reprezentacije?

- Sve mi je to poznato, i što se mene tiče, za te okršaje u Ateni i Rijeci bit ću spreman. Radi se o vrlo važnim dvobojima, u kojima ne smijemo dozvoliti greške. Naravno, uvjeren sam u naš uspjeh!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 08:16