MARKO TODOROV/CROPIX Cropix
SuperSportske fantasy

Utakmicom Superkupa starta nova sezona, a s njom i novi SuperSportske fantasy

Posloži svoju SuperSportske fantasy momčad i pregazi svoje prijatelje već u prvoj utakmici sezone
Piše: PROMOObjavljeno: 07. srpanj 2022. 17:54

U subotu u 20 sati starta nova nogometna sezona na hrvatskim hibridnim travnjacima, a otvaraju je HNL prvak i osvajač SuperSport HNKupa u utakmici SuperSport Superkupa. Odmah u prvoj utakmici Dinamo i Hajduk igraju za trofej, a utakmica će biti ispunjena velikim nepoznanicama jer obje momčadi imaju puno otvorenih pitanja i borbi za pozicije.

Također, obje momčadi su se zaista pojačale ove sezone te nas sigurno očekuje zanimljiv dvoboj pred puno gledatelja na Maksimiru. Kad pogledamo kroz povijest Dinamo je dosad nastupio 10 puta u Superkupu te je osvojio 6 trofeja, dok je Hajduku ovo 8. nastup u Superkupu nakon čega je 5 puta stavljao trofej u vitrine na Poljudu.

image

SuperSportske fantasy

SN

Osim što starta nogometna sezona u Hrvatskoj, također krećemo s jedinim i novim fantasyjem u Hrvata. Sezonu će fantasysti otvoriti utakmicom Superkupa, a moći će birati između Livaje i Petkovića, Drmića i Nikole Kalinića, Livakovića i Lovre Kalinića, kao i svih ostalih nogometaša.

Najbolji će kao i svaki put dosad biti nagrađeni, a u ovom mini-natjecanju nagrade će se dijeliti po sljedećem rasporedu:

1. mjesto - 200 kn

2. mjesto - 150 kn

3. mjesto - 100 kn

4. - 10, mjesto - 50 kn

Što čekaš, posloži svoju SuperSportske fantasy momčad (preko osobnog računala igraj OVDJE, a preko pametnog telefona igraj OVDJE) i pregazi svoje prijatelje već u prvoj utakmici sezone, jer vraća nam se najdraže loptanje na hrvatskim travnjacima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 08:13