Bruno Konjević/CROPIX
'SVI IMAJU IGRAČE ZA NAS'

Vaha priznao: Trajkovski mi je interesantan, ali to ne znači da ćemo ga kupiti...

Treneru Dinama za oko je zapeo Aleksandar Trajkovski, napadač Intera iz Zaprešića koji se često dovodi u vezu s Maksimirom
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 05. svibanj 2011. 16:54

ZAGREB - Jedan dan je to Saša Papac, drugi Manuel Pamić, a često se u kontekstu pojačanja za Dinamo izvlače aduti iz Južne Amerike. Iako, teško je očekivati da se ondje može pronaći štogod dobro, a jeftino. Jer, to je jedina deviza kojom se “modri” vode u politici transfera.

- Čitam i ja ta silna imena koja se pojavljuju, i ne čudim se jer takvo je vrijeme. Bliži se rok za transfer i svatko ima igrača za nas - osvrnuo se trener Dinama na inflaciju imena koja se dovode u Maksimir.

- Znam što želim, ali treba vidjeti koje su naše mogućnosti. Svi bismo mi htjeli džabe igrača, ali ne ide to tako - tvrdi Vaha, koji je u četvrtak i sam dao vjetar u leđa tim glasinama.

- Gledao sam snimke Interovih utakmica i zapazio tog Trajkovskog. Jako interesantan igrač. Individualac i dribler koji zna zabiti gol. Ali, polako, možemo se interesirati, ali ne znači da ćemo kupiti. Jer, nema smisla gomilati igrače na istoj poziciji - jasan je Vaha, koji je otkrio kako će puno rotirati u momčadi u ovih nekoliko utakmica do kraja sezone, a prva od njih na rasporedu je u petak kada u Maksimir stiže Inter iz Zaprešića (18.00 sati).

Lijepa prilika da tribine pozdrave prvake države, pomognu legendama kluba u čiji fond ide prihod od ulaznica, a i vidi tog Trajkovskog na djelu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
20. svibanj 2024 05:06