Drago Sopta/Cropix
JEFTINIJA VARIJANTA

Valencia na ljeto kreće u veliko pomlađivanje, kandidiat za desnog beka je Vrsaljko!

Čelnici Šišmiša voljeli bi dovesti Gregoryja Van der Wiela, koji košta oko 10 milijuna eura, ili Mathieua Debuchyja koji vrijedi 9 milijuna. Vrsaljko je jeftinija varijanta
Piše: Hrvoje TomićObjavljeno: 17. veljača 2012. 10:08

Valencia će ovoga ljeta krenuti u veliko pospremanje svlačionice. Na Mestalli žele bitno pomladiti momčad, a velika će se bitka voditi oko novog pojačanja na desnom boku Šišmiša. A ako je za vjerovati španjolskim medijima, Valencia za desni bok ima pripremljene četiri opcije. Ukoliko bi Valencia ovoga ljeta našla dovoljno financijskih sredstava, čelnici Šišmiša na Mestallu bi voljeli dovesti Nizozemca Gregoryja Van der Wiela (Ajax), čije dionice na transfermarktu vrijede 10 milijuna eura, ili Francuza Mathieua Debuchyja koji vrijed 9 milijuna. No, ako Valencia neće imati novca, te će morati tražiti nešto jeftiniju opciju za desni bok, udicu će baciti prema Šimi Vrsaljku ili mladom braniču Celte Hugu Mellu.

Valencia danas u igračkom kadru ima tri rješenja za desni bok ( Miguel, Saltor i Barragan). No, iskusnim Miguelu i Saltoru ugovor istječe ovoga ljeta, dok se Barragan i dalje ne uspjeva nametnuti treneru Unaiju Emeryju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 03:26