Boris Kovačev/CROPIX
RENO SINOVČIĆ

'Valjda je sad svima jasno zbog čega su Žužuli stali na stranu vladajućih u HNS-u'

Piše: Bernard PalekaObjavljeno: 03. listopad 2011. 22:05

Jučer je Reno Sinovčić, vanjski suradnik u Stanovima, izbacio golemu količinu žuči.

- Neviđeno! Ivan Santini primio je od Križanca i od Vidića u jednoj utakmici toliko batina koliko nije za prethodni dio karijere. Prebili su ga bez kazne. K tomu, Križanac je prošao nekažnjen za jedan eklatantan primjer prekršaja za žuti karton. Odmah u početku bubnuo je Santinija u leđa i povlačio ga za majicu. Svugdje je to za žuti karton, ali u subotu za igrača Splita nije bio - govori Sinovčić.

U nastavku dodaje:

- Valjda je sad svima jasno zbog čega su svojedobno 'oni iz tunela’ (misli na Žužule, pr. a) stali na stranu vladajućih u HNS-u. Split ima takvo suđenje kakvo nikad nitko nije imao. Drugi gol? U ovoj priči to i nije toliko bitno, bitno je da se našem suparniku pustilo sve.

Nije vanjski zadovoljan ni svojom momčadi.

- Da, imali smo najlošije drugo poluvrijeme u zadnjih nekoliko sezona. Opet, to ne znači da nas smije netko potkradati kao što se zbivalo u subotu u Splitu.

Dalibor Zebić, trener, potvrdio je da je njegova momčad igrala blijedo, zažalio je zbog ponovne ozljede Marija Bilena (izvrnuće zgloba), te izrazio vjeru da će se u sljedećim danima za prvenstene stavke momčad dobro pripremiti.

- Igrači su slobodni do utorka, potom ćemo otvoriti mikrociklus. Načelno smo za subotu dogovorili oglednu utakmicu sa Šibenikom i na njoj ćemo već provjeriti neke stvari za sljedeću prvenstvenu utakmicu - kaže Zebić.

A sljedeća prvenstvena je u Stanovima s - Dinamom!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
17. svibanj 2024 18:46