Najbolji strijelac i najbolji igrač - Ivan Perišić na turniru Četiri kafića 2008 godine (dvorana na Gripama)
 VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix
NAJLUĐA POLJUDSKA SEZONA

Vatreni se vraćaju u Hajduk, evo tko je na odlasku: Na redu je Perišić, a jedan drugi as - sigurna stvar

Sve se sjajno posložilo ove sezone, na Poljud su se vratili Kalinić, Livaja, stigli Suba, Melnjak..
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 24. rujan 2021. 06:53

Nakon dolaska Subašića na Hajdukovim profilima društvenih mreža sve "gori" od poziva Ivanu Perišiću da se vrati među Bijele. Poruka s hashtagom "Ivanevrijemeje” najviše se koristila proteklih dana među pristašama Hajduka. Perišića već dulje vrijeme navijači nagovaraju na povratak, a ugovor s Interom ističe mu sljedeće ljeto.

U isto vrijeme završava i ugovor Nikole Kalinića s Veronom, a njegov povratak u navijačkim krugovima najavljuje se kao "sigurna stvar" već ove zime kada će napadač iz Solina napuniti 34. godine.

David Čolina prema Veneziji

Angažman Daria Melnjaka odmah je potegao logična pitanja što će biti s dva lijeva beka 2000. godišta koja Hajduk već ima u svom kadru. David Čolina i Ivan Dolček su ljevaci iste generacije koji su na Poljud stigli u ljeto 2019. i ugovor s Bijelima imaju još sezonu i pol, do ljeta 2023. Za sada se u javnost probila informacija da je za Čolinu pripremljen transfer u Veneziju ove zime.

Prodaja jednog od 21-godišnjaka s lijeve strane bio bi logičan potez, jasno, ako Hajduk ima adekvatne ponude, a Čolina je već stvarao nogometno ime kroz boravak u Monacu, stoga ne bi čudilo da se ove zime ostvari njegov transfer u Serie A. Već se i ovog ljeta šaputalo o interesu talijanskih klubova za Čolinu, ali tada Bijeli nisu imali dovoljno jake alternacije za tu poziciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 07:57