CROPIX
VRIJEME JE ZA POJAČANJA

VATRENI U HAJDUKU: 'NAKON PET GODINA NAPOKON SE VRAĆAM KUĆI, SRCE MI JE NA MJESTU' Nejašmić produžio ugovor, pregovori s napadačem u završnoj fazi!

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 02. rujan 2019. 17:10

Na izvanrednoj press-konferenciji u Poljudu prisustvovali su predsjednik Hajduka Marin Brbić, dopredsjednik Lukša Jakobušić i sportski direktor Saša Bjelanović.

- Sazvali smo press-konferenciju za zadnji dan prije derbija da bismo naglasili da jedna utakmica nije presudna. Prvenstvo je maraton i mi ga trčimo s ciljem da pobijedimo. Bit će još dobrih i lošijih rezultata. Cilj je ulazak u kvalifikacija za Ligu prvaka - kazao je Brbić, koji je objavio da je Darko Nejašmić produljio ugovor do 2023. godine te da je cilj dovođenje mladih reprezentativaca koji na kraju mogu biti transferirani da bi klub normalno funkcionirao, a onda je objavio vijest koja se najavljivala.

- Iznimka je Filip Bradarić, koji je od danas s nama, reprezentativac koji svojim iskustvom može pomoći da dođemo do cilja. On dolazi na posudbu do kraja natjecateljske sezone - rekao je Brbić na početku, a potom najavio da je od Županijskog saveza dobio poziv za sastanak s HNS-om, koji je na rasporedu sutra, te će Hajduk u njemu sudjelovati kao promatrač i iznijeti svoje zahtjeve na kojima inzistira. Također, Brbić je objavio da je Hajduk u završnoj fazi pregovora s još jednim napadačem.

Kada je u pitanju Bradarić, spomenuti je osim za Hajduk igrao još za Rijeku, Cagliari Calcio, vlasnik je svjetskog srebra koje je osvojio s reprezentacijom Hrvatske za koju je nastupio ukupno šest puta.

- Ovo je zaista emotivan trenutak za mene, nakon pet godina napokon se vraćam kući. Vraćam se u Hajduk, moj Klub, moj grad... Tu sam napravio prve nogometne korake i srce mi je napokon na mjestu. Pratio sam Hajduk cijelo vrijeme, vjerujem da mogu pomoći ovoj momčadi i nadam se da ćemo zajedno napraviti velike stvari. Ne mogu dočekati da opet obučem sveti dres i zaigram za Hajduk - iz Italije je za Slobodnu Dalmaciju kazao Bradarić koji u Split dolazi u utorak ujutro.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. travanj 2024 16:10