(screenshot) www.lesoir.be
RASPRODAN STADION

VATRENO U BELGIJI Hrvatsku na Heyselu čeka 50.000 navijača i 500.000 decibela

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2012. 15:41

Nakon što su prije četiri dana bili bolji od Walesa u Cardiffu, nogometaše Belgije ovog puta očekuje veliki sraz protiv izabranika Igora Štimca i to na rasprodanom Heyselu. Skoro 50 tisuća Belgijaca podriti će domaću momčad na stadionu kralja Baudouina u Bruxellesu u pohodu na prvo mjesto u skupini.

Belgijski nogometni savez pripremio je i bogat program uoči utakmice, pa će tako neposredno prije samog početka susreta na stadionu zasvirati i popularni School is Cool.

Svoj pogled na utakmicu dao je i ponajbolji nogometaš Belgije, ali i svijeta u ovom trenutku, Eden Hazard:

- Znam da se jako puno očekuje od mene i znam da moram igrati puno bolje nego. Ne igram loše, ali znam, moram dati puno više za reprezentaciju, kazao je Hazard.

Hrvatsku čeka 500.000 decibela

Da izazovu kompletno ludilo, Crveni su vragovi putem društvenih mreža zamolili navijače da stvore buku “tešku” 500.000 decibela za susrete s Walesom i Hrvatskom. Navijači su morali proizvoditi buku na sve moguće načine, snimiti je i poslati na Facebook ili Twitter, gdje je posebni uređaj bilježio i zbrajao poslane decibele. “Bravo svima, uspjeli ste”, zahvalio je Savez.

'Vjerujte, zaista se ne sjećam kada je vladalo ovakvo kompletno ludilo. Cijela je Belgija prigrlila reprezentaciju, svi se osjećaju dijelom Wilmotsove družbe.'

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. svibanj 2024 03:32