CROPIX
STRATEŠKI CILJEVI

VAŽNA SKUPŠTINA DINAMA U MAKSIMIRU IZNJEDRILA NOVO GLAVNO LICE U iščekivanju privatizacije kluba Modri dobili novog predsjednika Uprave!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. ožujak 2018. 20:06

U Maksimiru je održana redovna Skupština GNK Dinamo na kojoj se osim uobičajenih brojki financijskog direktora Mateja Škegre u poslovanju u 2017. godini očekivala i objava glavnog direktora Tomislava Svetine kako su nadležna državna tijela odobrila privatizaciju kluba. Međutim, to se ipak nije dogodilo.

"To se već trebalo dogoditi, ali to je sad u rukama Povjerenstva. Dok ne dobijemo pozitivni odgovor, ne mogu ništa govoriti. Ali privatizaciju uzimamo kao strateški cilj. Već mi je neugodno odgovarati na ta pitanja, jer ne ovisi o nama. Mi smo poslali elaborat, sad čekamo. Nema nikakvih prepreka da dobijemo zeleno svjetlo za privatizaciju. Pa da na tržištu vidimo tko ima interesa. To je Dinamova borba za opstanak", pojasnio je predsjednik Mirko Barišić.

 

Dinamo je dobio novog predsjednika Uprave, to je Igor Kodžoman (47). Novo glavno lice modrog kluba iza sebe ima dugu poslovnu karijeru koju je započeo u Reviziji Zagreb, odakle prelazi u jednu od vodećih revizorskih tvrtki Ernst & Young Audit, gdje je obnašao dužnost voditelja odjela bankovnih i financijskih usluga.

Linker
25. listopad 2020 05:20