Dragan Matić/CROPIX
CICO PORUČIO

'Velika je čast biti izbornik Vatrenih, ali i vidim da je izbornik već izabran'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. svibanj 2012. 14:13

Zlatko Cico Kranjčar sa svojim Sepahanom prvak je Irana! Eto još jednog velikog uspjeha za trofejnog hrvatskog trenera. U utakmici posljednjeg kola Iranskog prvenstva Sepahan je odigrao 0:0 s Mes Sarchesmeom i taj bod bio je dovoljan za veliko slavlje.

Kad ga je preuzeo Kranjčar, Sepahan je bio u zaostatku pet bodova za vodećim, nešto kasnije i devet, ali kad je Cico pohvatao konce i posložio kockice, nitko ga više nije mogao zaustaviti.

- Slavlje je bilo fantastično. Od stadiona do centra grada trebalo nam je 3 sata! Ljudi su zaustavljali naš autobus, pjevali, plesali, veselili se, zaista je bilo fantastično, događaj koji se pamti - priča Kranjčar

Naravno da su odmah krenuli pregovori oko Kranjčareva ostanka u Sepahanu. Nudi mu se ugovor na još dvije godine, po svemu sudeći, Kranjčar će ga prihvatiti.

- Imam klauzulu po kojoj mogu izaći iz ugovora, ali predsjednik je kazao da Sepahan ima velike planove. Trebali bismo dovesti tri vrhunska nogometaša, reprezentativca. Jurišali bismo na naslov u azijskoj Ligi prvaka, želimo se plasirati na svjetsko prvenstvo klubova.

Jasno da mu se takav ambiciozni projekt sviđa, njegov status kod Uprave, igrača i navijača je vrhunski, nema razloga da ne krene po nove uspjehe. Kad već nije u konkurenciji za Bilićeva nasljednika.

- Velika je čast, veliki ponos biti izbornik hrvatske reprezentacije. Međutim, u ovom trenutku to ne bih mogao prihvatiti. Konačno, nitko me nije niti zvao, nitko mi nije rekao da se razmišlja o meni kao izborniku. A vidim da je izbornik već izabran!

Mislite na Igora Štimca?

- Koliko vidim, to je gotova stvar.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-A!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. svibanj 2024 02:00