Marko Brkljača
 SCREENSHOT: YOUTUBE
Pod povećalom

Velikan prati još jednog velikog Hajdukovog talenta! Interes za nadarenog mladića je ozbiljan

Talentirani veznjak rođen je u srpnju 2004. i jedan je od najmlađih u juniorskoj Prvoj HNL
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 05. siječanj 2021. 14:06

Iz talijanskih menadžerskih izvora dobili smo informaciju da je velikan Juventus, skautirajući mlade igrače širom Europe, oko bacio i na Hajdukova juniora Marka Brkljaču.

Talentirani veznjak rođen je u srpnju 2004. i jedan je od najmlađih, ako ne i najmlađi igrač koji igra juniorsku Prvu HNL ove sezone pa je i time dodatno zanimljiv tržištu, a ljudi koji su upućeni u priču tvrde nam da je interes Stare dame ozbiljan, ali i da Juventus nije jedini klub koji prati i analizira Marka Brkljaču.

Hajdukovi juniori, inače, prvi su na ljestvici s četiri boda ispred Dinama, a Brkljača je u jesenskom dijelu sudjelovao s četiri pogotka.

Sablić ne treba nikoga u Hajduku II

S pripremama za nastavak sezone krenuo je Hajduk II, čija je budućnost
upitna, a nezahvalnog zadatka se prihvatio Goran Sablić. Njemu su se odazvali
Karlo Sentić, Vice Baždarić, Ivan Ninčević, Luigi Mišević, Ante Bekavac, David Iličić, Asim Muratović, Bruno Unušić, Branimir Barišić, Matija Burin, Luka Škaričić,
Luka Grubišić, Filip Kosić, Bruno Jenjić, Ivan Ćalušić, Dino Skorup, Josip Mijatović, Tin Jurica, Zvonimir Filipović, Tino Blaž Lauš, Ivan Ćubelić, Madžid Šošić, Jakov Blagaić, Stephen Chinedu, Jurica Bajić, Ivan Šarić i Bleart Tolaj.

- Neće biti dovođenja sa strane, mislim da imamo dovoljno kvalitete u svojim redovima Prvi i osnovni cilj je popraviti stanje na ljestvici, a kroz ovih šest mjeseci moramo steći pravu sliku o tome na koga Hajduk može odmah računati za prvu momčad.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. travanj 2024 05:56