POMIRIO SE S IZBACIVANJEM

Vida: Budite sigurni da se nešto slično nikad više neće dogoditi, skupo sam to platio

Prihvaćam odluku izbornika Bilića, na meni je nastaviti s radom, treninzima i igrama, i tako pokušati iznova steći njegovo povjerenje - kazao je Domagoj Vida
Piše: Darko RužićObjavljeno: 26. svibanj 2011. 17:00

Utučen je nesuđeni reprezentativac Domagoj Vida nakon što ga je izbornik Slaven Bilić otpisao za utakmicu s Gruzijom. Kazna je to koja mu je brzo odmjerena zbog noćnog provoda koji je završio remećenjem javnog reda i mira, kako to zakon definira, a nastavak će biti pred sucem za prekršaje.

Vida se još nadao milosti izbornika, vjerovao je kako će biti prihvaćena njegova tvrdnja da tučnjave dvije skupine mladića na ulici u Donjem Miholjcu nije ni bilo. Međutim, istina uvijek izađe na površinu, pa će utakmicu Hrvatska - Gruzija Vida gledati na malom ekranu umjesto iz neposredne blizine na Poljudu, a možda čak i sa samog travnjaka, kao njezin aktivan sudionik.

- Priči je tu kraj. Prihvaćam odluku izbornika Bilića, na meni je nastaviti s radom, treninzima i igrama, i tako pokušati iznova steći njegovo povjerenje - kazao je Vida.

Podrazumijeva se i ponašanjem na terenu i izvan njega.

- To svakako. Skupo sam platio taj događaj i budite sigurni da mi se nešto slično nikad više neće dogoditi. Na ovom sam iskustvu izvukao pouku za cijeli život. Žao mi je sada što je ispalo kako je ispalo, popraviti ne mogu, ali mogu učiniti sve da se to više ne ponovi - odlučan je Domagoj.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:32