Armada
 sn arhiva
TAKO SE VOLI SVOJ KLUB

VIDEO: ARMADA 'ZAPALILA' RUJEVICU! PJESMOM I BAKLJADOM BODRILI SVOJE JUNAKE Svi igrači zastali i naklonili se svojim navijačima, ali ne i njih dvojica

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 04. studeni 2017. 17:28

Armada je subotu poslijepodne 'zapalila' Rujevicu. Nije bilo utakmice, momčad je na igralištu nekadašnjeg Lučkog radnika imala zakazan posljednji trening uoči utakmice u Kranjčevićevoj, a otprilike 500-tinjak navijača Rijeke smjestilo se na tribinu i glasnim navijanjem dalo podršku momčadi u situaciji kada ih rezultati ne maze. Ipak, nije bilo govora o postrojavanju momčadi, ideja je bila pružiti podršku momčadi u ovom teškom trenutku.

Bilo je tu i baklji i dimnih kutija, ali više od svega navijanja i podrške… Iz grla onih najvjernijih s nekadašnjeg zapada Kantride, a danas sjevera Rujevice, do obitelji s djecom, umirovljenika, svi su kao jedan stali iza momčadi i pružili bezrezervnu podršku u delikatnom trenutku sezone.

- Kroz povijest smo klubu davali podršku kada mu teško ide. Najlakše je biti navijač kada se dižu trofeji, kada se osvajaju titule i ostvaruju velike europske pobjede. Sada treba pokazati što znači biti pravi navijač i pružiti podršku svom voljenom klubu u jednoj kriznoj situaciji. Vidimo kod igrača da postoji volja i želja, da im je stalo, a kada je tako onda zaslužuju podršku – rekao je Denis Povh, glasnogovornik Armade, nakon što su se navijači počeli razilaziti poslije skandiranja "Šampioni" i zajedničke pjesme "Volim te Rijeko".

Igrači Rijeke su krenuli sa zagrijavanjem, pa zastali pred navijačima, poslušali pjesmu pa im se naklonili prije nego su se vratili trenažnim obvezama pod Kekovom palicom. Zanimljivo, igračima koji su zastali pred navijačima pridružili su se vratari koji su se zagrijavali na drugom dijelu travnjaka, ali ne i Florentin Matei i Mario Gavranović koji su trenirali odvojeno iza gola.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. svibanj 2024 01:09