Screenshot: HNTV
TRAKAVICA JE ZAVRŠENA

VIDEO: BIZARNI POČETAK UTAKMICE NA MAKSIMIRU DOBIO TUŽAN, ALI JEDINI MOGUĆI KRAJ Trener kojem je cijela momčad doslovno okrenula leđa dobio otkaz

Piše: HinaObjavljeno: 19. svibanj 2017. 14:37

Marijo Tot više nije trener nogometnog Kluba Istra 1961.

Naime, kako je priopćeno iz pulskog prvoligaša nakon posljednjih događanja i nastalih okolnosti te dugotrajnih razgovora s trenerom prve momčadi, izvršni direktor Istre 1961 Michael Glover donio je odluku o raskidu ugovora s trenerom prve momčadi Marijom Totom.

Shodno ovoj odluci pulske nogometaše će u preostala dva prvenstvena susreta protiv Splita u Puli te Intera u Zaprešiću voditi dosadašnji pomoćni trener Darko Raić-Sudar.

Marijo Tot jako je teško proživljavao ovu uistinu nesvakidašnju situaciju, ali igrači su bili dosljedni i jedinstveni u stavu kako više ne žele da ih vodi. Trener je bio s njima u hotelu, otišao je i s momčadi prema Maksimiru, ali može se zamisliti kako je to bila neugodna situacija i na neki način teško logički prihvatljiva.

Onda je i na početku utakmice bilo zapravo najneugodnije i uopće tužan prizor za sve u Istri 1961, kad su svi igrači zagrljeni okrenuli leđa klupi, želeći time valjda pokazati da su jedinstveni u stavu da Tota više ne žele za trenera…

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 18:20