Nenad Bjelica razbio je Atalantu 4:0 i sezonu prije odveo Dinamo do proljeća u Europi i to navijači ne zaboravljaju
 GORAN MEHKEK/CROPIX
PREPRIČAO DETALJE

Video: Bjelica o zadnjem razgovoru s Mamićem: Čak sam ja više puta povisio ton na njega, nego on na mene!

Uoči velikog sudara u Gradskom vrtu Nenad Bjelica biranim je riječima govorio o razdoblju u Dinamu
Piše: SNObjavljeno: 16. studeni 2020. 10:59

Sudar Dinama i Osijeka nikad nije bio zanimljiviji nego ove sezone, jer dolazak Nenada Bjelice pogurao je klub s Drave na još jedan viši nivo i sigurno je da na istoku traže velike stvari, a možda već i ove sezone...

"Imamo sve preduvjete da bi bili uspješni. Dobili smo povjerenje od vlasnika, želimo napraviti klub koji će biti još konkurentniji nego što je danas, gradi se stadion klub raste. Imamo veliku potporu navijača, imamo potporu medija u Osijeku, dobru ekipu, stručni stožer, treba dosta rada da bismo uspjeli u tome", rekao je trener Osijeka.

Bjelica je gostovao u emisiji Sport nedjeljom, a gdje je govorio o svojim ambicijama, ali i o ciljevima u klubu...

"Teško da bih napustio klub u slučaju neke nemoralne ponude. Ja nisam tu došao da bih otišao drugi dan. Imao sam stvarno, puno ljudi ne vjeruje ali to je njihov problem, dosta boljih ponuda, financijskih paketa od klubova koji su bolji i jača imena od Osijeka, ali ovaj je bolji u kontekstu tog jer je to moj klub, a tiče se i ovlasti koje sam dobio u klubu. A i mogućnost da radim sa svojim stožerom, što nije bio slučaj s drugim ponudama koje sam dobio", otkrio je Nenad.

Govorio je i o odnosu sa Zdravkom Mamićem, odnosno prepričao je njihov posljednji razgovor...

"Zadnji puta smo se čuli sedam dana prije sporazumnog raskida ugovora. Nazvao me je 9. 4. i bilo je to jedini put kad je nastao taj nesporazum. To je bio jedan najnormalniji razgovor. I tu sam ja više puta povisio ton na njega nego on na mene.", rekao je i dodaje:

"Izrazio je po 100 put zahvalnost za sve ono što sam ja napravio za klub, čak mi je i priznao da njihova odluka o prekidu nije bila niti dobar tajming, niti dobar iznos, niti dobar način, sve mi je to priznao u tom telefonskom razgovoru, ali više nije bilo povratka. Poslije se više nismo čuli", zaključio je Bjelica.

Susret Osijeka i Dinama na rasporedu je u subotu u 15 sati, bit će to spektakl jesenskog dijela prvenstva u kojem ćemo dobiti odgovro koliko je Bjeličin klub u ovome trenutku spreman...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 23:52