Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
RIJEČ TRENERA

VIDEO: DINAMO DOŽIVIO NOVI UDARAC UOČI DERBIJA S HAJDUKOM Trener Jurčević utučen nakon poraza, a evo kako je objasnio posrtanje u Kranjčevićevoj

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. svibanj 2018. 22:41

Nogometaši Rudeša dočekali su nove hrvatske prvake špalirom prije početka utakmice, međutim na terenu nisu bili toliko darežljivi. Na koncu su upisali veliku pobjedu (1:0). Srećom, po 'modre' Rijeka i Hajduk su u nedjelju kiksali, pa je Dinamo bez obzira na ishod ove utakmice osigurao naslov prvaka.

- Imali smo sasvim drugu ideju kako će završiti ovaj dan. Bili smo jako motivirani i tako na pravi način pobjedom proslavimo naslov, a dogodilo se da nas je Rudeš pobijedio iz jednog udarca na gol. Ali to je bio takav dan, nismo izgledali loše, no problem je što se nastavlja na taj niz i umanjuje nam zadovoljstvo naslova - kazao je Jurčević nakon utakimice.

- Doumbia i Ćorić su se ozlijedili, u cijeloj priči u rezultatskom nizu prati nas peh, ali to ne može biti opravdanje za

- Brine me taj mali broj bodova, bitno je da smo prvaci, to je nešto što se pamti, no, brine me što smo osvojili tako malo bodova, trebalo je biti šest-sedam bodova više. No, u velikom dijelu utakmica smo bili bez puno standardnih igrača, imali malo igrača na treningu. Međutim, nitko te ne pita o tim okolnostima, rezultat se pamti.

- Doumbia s leđima, Ćorić s gležnjem, ali sam uvjeren da imamo realne šanse za osvajanje Kupa i dvostruke krune, to je specifična utakmica protiv najvećeg rivala, veliki mi je cilj da osvojimo dvostruku krunu, time bismo izbrisali ovaj negativan rezultatski ili estetski dio koji je nedostajao u ovom trenutku.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
30. travanj 2024 17:35