screesnhot
IZ SVLAČIONICE

VIDEO: DINAMOV JUNAK NAKON POVIJESNOG POGOTKA ZA MODRE Uvalio bombu, pa priznao: Nisam imao pojma da je to 2000. gol! Posvetio bih ga svojoj obitelji

U posljednjem susretu 32. kola Prve HNL Dinamo je na kišom okupanom Maksimiru pobijedio Lokomotivu sa 3-0.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 06. svibanj 2019. 00:41

Nakon utakmice najveseliji dinamovac bio je svakako Amir Rrahmani koji je postigao 2000 pogodak za Modre u HNL.

- Taj pogodak poklanjam svojoj obitelji. Utakmica je bila vrlo kvalitetna, od prve minute držali smo loptu, imali smo par dobrih prilika, ali otvorilo nam se u drugom i ukupno smo odigrali jako dobru utakmicu. Nisam znao da sam zabio 2000 pogodak za Dinamo u HNL-u, ali jako sam sretan zbog toga, za mene je to pravi privilegij - kazao nam je Rrahmani, kojeg je na kraju utakmice prigodnim poklonom darivao predsjednik Mirko Barišić.

​Izet Hajrović iz svlačionice je izašao pomalo šepajući, dobio je jedan jak udarca, ali rekao nam je da će sve biti u redu, da se ne radi o nikakvoj ozljedi.

VIDEO: Davorin Olivari

- Šepam, zato jer me boli nakon udarca. Bilo nam je teško naći rješenje za Lokomotivu u prvom poluvremenu, no pronašli smo ga u drugom. Igrali smo baš dobro, zabili smo tri pogotka i stigli smo do zaslužene pobjede. Sada nas čeka derbi s Rijekom, želimo uspješno privesti ovu sezonu kraju - kazao je Hajrović.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
06. svibanj 2024 01:37