CROPIX
ODABERITE NAJBOLJI

VIDEO ‘Granatiranje‘ sa svih strana na početku sezone: Tri majstorije koje su izazvale delirij na tribinama

U konkurenciji su spektakularni golovi Rukavine, Ristovskog i Pašalića
Piše: SNObjavljeno: 19. kolovoz 2024. 11:56

Treće kolo HNL-a nije ponudilo veća rezultatska iznenađenja, izuzev osječkog kiksa u Velikoj Gorici, ali su zato fanovi hrvatskog nogometa mogli vidjeti nekoliko spektakularnih pogodaka. Mi smo izdvojili tri najljepša i pitamo vas - koji od njih je najbolji?

Dinamo i Šibenik otvorili su na Maksimiru 3. kolo HNL-a, a pogodak je na toj utakmici pao već u 6. minuti, kada je Stefan Ristovski kombinirao s Petkovićem te s ruba šesnaesterca skinuo paučinu na suprotnim rašljama. Ispostavilo se da je to bio tek početak vrhunskih poteza na HNL travnjacima...

Jer, pogodak Gabriela Rukavine protiv Istre bio je prava majstorija. Bicikl, trzaj lijevo, izbačaj na desnu, pa savršeno odmjeren udarac s ruba šesnaesterca preko potpuno nemoćnog Majkića i golčina za vodstvo Rijeke kojoj se u tom trenutku sve otvorilo te je do kraja utakmice još tri puta zatresla mrežu Istre.

Prvi od spomenuta tri iduća pogotka autorski potpisuje hrvatski reprezentativac Marco Pašalić, koji je samo pet minuta nakon pogotka Rukavine opalio "bombu" s 25 metara u bliži kut. To što je bio u bliži kut, nipošto ne znači da je bio obranjiv, jer Pašalićev udarac bio je - perfektan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
29. rujan 2024 03:28