screenshot Instagram
PREKINULI CRNI NIZ PROTIV RIJEKE

VIDEO: HAJDUK NAKON PET I POL GODINA SRUŠIO RIJEKU, A ONDA JE KRENULA PRAVA FEŠTA Pogledajte ludnicu u svlačionici Bijelih: Večeras je našaaa feštaaa!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. prosinac 2017. 23:20

Nakon pet i pol godina Hajduk je upisao pobjedu protiv Rijeke (2:1). U derbiju s puno tehničkih grešaka na obje strane, u utakmici koja nije obilovala izrađenim akcijama i ljepotom, osim važnosti ishoda, dio zasluga ide i na račun izuzetno hladnih uvjeta koje je potpomogla snažna bura - gosti su bili bolji upravo za taj jedan gol.

Splitska momčad u trećoj je minuti šokirala tribine Rujevice. Loše ispucavanje Prskala, kojem na ruku nije išao ni reful bure, znalački je kaznio Bašić.

Primljen gol nije uzdrmao domaću momčad i Bradarić u 11. poravnava rezultat. Gorgon je promiješao Hajdukov lijevi bok i ubacio pred gol za Kvržića, koji je proslijedio za bolje postavljenog Bradarića, kojem nije bio problem svladati Leticu.

U nastavku ponovno je poveo Hajduk zahvaljujući upornosti Ercega, koji je gotovo iz ničega postigao gol. Župarić je pogriješio pri izbačaju lopte, a Hajdukov napadač nije odustajao, prevario je Župarića i gotovo iz mrtvog kuta kroz noge Prskala zatresao mrežu što se u konačnici pokazalo kao konačan rezultat.

Nakon utakmice uslijedilo je i veliko slavlje i fešta u svlačionici Hajduka, a kako je sve izgledalo POGLEDAJTE U VIDEU!

Večeras je naša fešta...

A post shared by HNK Hajduk Split (@hnkhajduk) on

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 13:07