Projekt u Dugom Selu

 SCREENSHOT: YOUTUBE
JEDINSTVENI PROJEKT

VIDEO: Hrvatski trećeligaš dobiva stadion i sportski centar od 100 milijuna kuna!? Pogledajte kako izgleda

Uz nogometni stadion predviđena je i gradnja cijelog sportskog kompleksa.
Piše: SNObjavljeno: 15. lipanj 2022. 21:22

Sportska infrastruktura u Hrvatskoj u pravilu ne izgleda baš najbolje, a po cijeloj Lijepoj našoj za održavanje iste nedostaje novca. Ulaganja možemo nabrojati na prste jedne ruke, ali ono u Dugom Selu je uistinu spektakularno.

Naime, tamošnje gradsko rukovodstvo najavilo je izgradnju sportsko edukativnog centra u čijem je središtu nogometni stadion. Uz njega bi se gradilo još nekoliko nogometnih terena, dvije dvorane, teniski teren, kuglanu, malonogometni tereni te hostel za mlade sportaše.

"Budući da je to sportsko-edukativni centar, nadamo se pomoći županije i ministarstva obrazovanja, ministarstva sporta i turizma, HNS-a u financiranju, odnosno svih onih koji bi mogli ovakav projekt podržati. Jer to je jedinstven projekt u Republici Hrvatskoj, možda čak i u Europi", izjavio je gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian.

Cijeli projekt je vrijedan 100 milijuna kuna, stadion bi imao 6.000 sjedećih mjesta i natkrivene tribine pa bi tamošnji klub dobio jedan od najmodernijih stadiona u Hrvatskoj. Inače, Dugo Selo je prošlu sezonu završilo na drugom mjestu 3. HNL Središte.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
11. travanj 2024 06:34