Tom Dubravec / CROPIX CROPIX
VELIKI OPTIMIZAM NA POLJUDU

VIDEO: IGOR TUDOR PORUČIO DINAMU - VIDIMO SE MI SLJEDEĆE GODINE! NIJE MOGLO BEZ SUDACA 'Možda su ta dva žuta kartona bila i pretjerana...'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 04. ožujak 2020. 22:46

Unatoč porazu, Igor Tudor nije bio previše žalostan. Dapače, prštao je od optimizma, nekoliko puta je ponovio: “Vidjet ćemo se dogodine na istom mjestu.”

- Nikad nisi zadovoljan kada izgubiš utakmicu, ali mislim da smo na dobrom putu. Nije isto izgubiti bez ideje i smjera, a mi imamo ideju i smjer. Završit ćemo mi ovo prvenstvo na pravi način. Bit ćemo tamo gdje želimo. I opet ćemo se s Dinamom sresti za godinu dana - poručio je Tudor.

U međuvremenu, do novog susreta analizirali smo sinoćnji dvoboj.

- Imali smo dobro poluvrijeme, dvije-tri prigode iz kojih nismo zabili pogodak i onda se, nažalost, dogodio crveni karton. Uveli smo svježe igrače, promijenili sustav u 4-3-2, ali Dinamo je na kraju bio bolji. Na poluvremenu sam rekao igračima: “Idemo i dalje tražiti zgoditak.” Nismo uspjeli, ali znam da se igrači satrali. Zato sam optimist, jer držim da smo baš na pravom putu.

- Puno je dobrih stvari, puno trke protiv protivnika iz Lige prvaka. Imaju sjajnog desnog beka, ovaj Petković može igrati u Barceloni. Velika je kvaliteta u Dinamu, ali možda su ta dva žuta bila i pretjerana. Ne znam, nisam objektivan. Ali neću o suđenju. O Bebeku imam super mišljenje. Moram reći i za Ismajlija. Kada već znaš da imaš žuti karton, isprati igrača, nemoj ulaziti u dvoboj. Ali ponese te agresija, to je danak našoj ukupnoj igri. Izvući će Ismajli pouku, nije lako igrati na naš način.

Je li utakmica s Rijekom presudna u borbi za drugo mjesto?

- Ne bih se složio, to je utakmica koja nosi tri boda kao i svaka druga. Osijek i Rijeka još dolaze na Poljud. Rijeka se digla u drugom dijelu s istim sustavom igre, bit će zanimljivo u nedjelju. I ne samo u nedjelju, 30 bodova je u igri do kraja.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 14:09