Screenshot
DANI PONOSA I SLAVE

VIDEO: IGRAO JE ZA HAJDUK I DINAMO, ALI TAJ DAN U DRESU RIJEKE ĆE ZAUVIJEK PAMTTITI Pogledajte emotivno obraćanje bivšeg kapetana

Piše: Mateo SučićObjavljeno: 22. svibanj 2019. 10:26

Na Kvarneru traju zadnje pripreme za invaziju na Pulu gdje će nogometaši Rijeke u srijedu (18.00) igrati finale kupa protiv Dinama, no utorak 21. svibnja ipak je ostao u sjeni jednog događaja koji je prije dvije godine zauvijek promijenio nogomet u Rijeci. Na taj je dan 2017. godine Rijeka pobijedila Cibaliju (4:0) i prvi put u svojoj klupskoj povijesti osvojila naslov prvaka.

Tim povodom, ali i sa željama za novo slavlje protiv Dinama u Puli, na klupskom Facebook profilu osvanuo je video s porukama nekih od igrača te šampionske generacije.

Marko Vešović, Stefan Ristovski, Franko Andrijašević, Leonard Zuta, Mate Maleš i Josip Mišić evocirali su uspomene koje i danas pamte, a koje sigurno mogu biti velika motivacija Bišćanovoj momčadi u pripremi za finale kupa.

- Zajedno smo sanjali, zajedno smo se borili, na kraju smo zajedno ostvarili jedan veliki cilj kojim se ponosimo i kojeg se rado sjećamo - rekao je Vešović, a još emotivnija bila je poruka Franka Andrijaševića.

- Prošle su dvije godine od one povijesne sezone, lijepo se vratiti u taj period jer se radi o uspomenama za cijeli život. Ne samo nama igračima već i navijačima, ljudima u klubu, cijelom gradu koji je tih dana gorio. To je bilo nešto neopisivo, tim povodom želim vam sreću u finalu kupa protiv Dinama, da vjerujete u sebe, da se borite do kraja i ako Bog da da osvojite još jedan trofej, veselite s navijačima i uz pjesmu vratite u Rijeku - rekao je Andrijašević.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 03:42