BORIS KOVACEV/CROPIX Cropix
ZADOVOLJNI, ALI...

Video: Jedan detalj u Koprivnici ne mogu prešutjeti! ‘Ma bio je čisti prekršaj prije pogotka Dinama‘

‘Čovjek mi je zabio ruke u lice, nemamo uopće o čemu pričati, ni diskutirati‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 03. svibanj 2021. 20:15

Zadovoljni su u Slavenu Belupu što su pružili vrlo solidan otpor vodećoj momčadi hrvatskog prvenstva, ali nakon subotnje utakmice ostali su repovi. Iako nitko iz koprivničkog tabora nije osporio zasluženost Dinamove pobjede, ipak se jedan detalj teško može prešutjeti.

Naravno, radi se o situaciji kod prvog pogotka Dinama kojeg je postigao Marko Tolić. Domaći lijevi bočni Bruno Goda krenuo je glavom izbiti loptu s crte, ali ga je u tome udaranjem po glavi spriječio Dinamov napadač Mislav Oršić.

Za glavnog suca Pajača nije bilo ničeg spornog, kao ni za VAR suca Vidulina, koji je previdio prekršaj gostujućeg igrača. A što kaže Goda?

- Bio je to čisti prekršaj! Čovjek mi je zabio ruke u lice, nemamo uopće o čemu pričati, ni diskutirati! Imao sam loptu na glavi kad me Oršić odgurnuo. Osjetio sam bol, pa ne bih se ni uhvatio za glavu da mi nije ništa napravio. Sucu sam rekao neka ode pogledati snimku, ali to se na kraju nije dogodilo. VAR sobi je sve bilo O.K., a već i po reakciji Oršića se moglo vidjeti da je bio svjestan što je napravio jer uopće nije slavio gol, nego je čekao hoće li biti priznat - ispričao je Bruno Goda.
Kako komentira ostatak utakmice?

- Mislim da smo odigrali taktički dosta dobro, ispunili smo sve trenerove zahtjeve. Dobro smo se držali i žao nam je što je taj gol presudio, a zapravo nije trebao biti priznat.

Tko zna što bi bilo...

Tko zna što bi bilo do kraja da gol nije priznat...
- Vjerojatno bismo imali još neke prilike, a Dinamo bi se trebao sve više otvarati da je ostalo 0:0. Istina je da smo imali svoje šanse koje nismo iskoristili, i kod 0:0, i kod 0:1, a protiv takvog suparnika to se mora iskoristiti.
Za 23-godišnjeg Županjca ogled s Modrima bio je stoti nastup u dresu Slavena Belupa.
- Već sam četvrtu sezonu ovdje i osjećaj je zaista predivan. Kao mali sam skupljao lopte nekim igračima protiv kojih sad igram u HNL-u, a sad sam i ja doživio svečanost prije jubilarne utakmice. Za to se trenira, za to se živi i radi. U Dinamu sam proveo pet lijepih godina, u seniorskom nogometu sam debitirao za Hrvatski dragovoljac protiv Dinama II, sad sam odigrao stotu utakmicu za Slaven baš protiv Modrih. Baš sam ponosan i emotivan, uživat ću u tome, a bilo bi još ljepše da smo protiv Dinama izvukli pozitivan rezultat - zaključio je Goda.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 05:47