Reuters/Matthew Childs
DVA IGRAČA PRODULJILA VJERNOST

VIDEO: JEDAN OD NAJDUGOVJEČNIJIH DINAMOVACA POTPISAO NOVI UGOVOR 'Ni sekunde nisam dvojio, uživam u svakoj sekundi provedenoj u Maksimiru'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. veljača 2020. 14:26

Dvojica igrača Dinama produžila su svoju vjernost s Modrima. Petar Stojanović potpisao je novi ugovor na četiri godine, dok je Mario Ćuže stavio potpis na petogodišnji ugovor. Slovenski reprezentativac je uz Arijana Ademija najdugovječniji igrač Modrih ove generacije, stigao je iz Maribora još 1. veljače 2016. godine, s Modrima je osvojio tri naslova prvaka plus dva Kupa, sudjelovao je u sjajnim europskim uspjesima dolaskom Nenada Bjelice. Popularni Stojke imao je mnogo dorih partija za Dinamo, bilo je i nekih slabijih, ali nikad nije bio upitan kad se radi o poziciji desnog beka. Dosadašnji ugovor s Dinamom vezao ga je 18. siječnja 2021. godine.

- Kada smo krenuli pričati o novom ugovor, nisam niti sekunde dvojio. Nekako sam se našao u ovome klubu i zaista uživam u svakoj sekundi provedenoj u Maksimiru i Zagrebu - rekao je Stojanović nakon potpisa novog ugovora.

S druge strane, Mario Ćuže je mlada nada, praktički do posljednjeg trenutka nije se znalo hoće li se vratiti na posudbu u Istru 1961. Dinamo ga je na koncu zadržao, a eto, na poklon je dobio i novi ugovor.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 12:31