CROPIX
PROGOVORIO I O REALU

VIDEO: JUNAK HAJDUKA OTKRIO KAKO JE DOŠLO DO NEVJEROJATNOG GOLA U ZADNJOJ SEKUNDI 'Pitao sam i dobio dozvolu! Najluđi snovi, ne znam što reći...'

Piše: Vedran BabićObjavljeno: 11. ožujak 2018. 09:22

Karlo Letica jedva je pronalazio riječi nakon što je baš njegov pogodak u zadnjoj akciji susreta donio Hajduku tri boda protiv Istre. I vratio nadu u naslov prvaka! Jer zaostatak za Dinamom sada je samo šest bodova.

Već to što je vratar postigao gol za pobjedu, samo je po sebi dovoljno intrigantno, a kad se na dan utakmice zavrti priča da tog istog vratara traži madridski Real, onda cijela priča dodatno dobiva na težini. Karlo Veliki, već mu se neko vrijeme tepa, piše Slobodna Dalmacija.

- Ajme, volio bih samo bez nadimaka... A gol. Najluđi snovi, ne znam što reći. San koji se ostvario... Svaka je riječ suvišna - rekao je u uvodu Letica.

Kako je pala odluka da se priključite napadu u toj zadnjoj akciji?

- U suglasnosti s trenerom smo to odlučili. Pitao sam ga i dobio dozvolu. Prvo je bio slobodan udarac, pa odbijena lopta, pa je Zvone (op.a. Kožulj) ubacio i odsjela je meni na glavu. Nismo bili pravi od početka, ali hvala dragom Bogu da je sve ispalo super.

Letica je priznao da je postojao određeni pritisak s obzirom na to da je Dinamo izgubio od Lokomotive i tako otvorio vrata „bilima".

- Naravno da je bilo pritiska. Želimo se što prije vratiti u utrku za prvaka i iskoristiti svaki kiks protivnika. Možda je utakmica protiv Istre bila ovakva kakva jest baš zbog tog dodatnog motiva i tereta na našim leđima.

Karla se pitalo i što misli o navodnom interesu Reala i naslovnici ugledne Marce koju je jučer krasio baš on.

- Naravno da mi je to bilo iznenađenje, ali moj je ritual isključiti mobitel na dan utakmice. Nisam se obazirao na to, pokušao sam to maknuti sa strane. U glavi mi je bila samo Istra. Odluka je isključivo klupska, nemam ništa s tim. Prijelazni je rok daleko - diplomatski je odgovorio Letica.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
01. svibanj 2024 05:06