Komnen Andrić
 Marko Todorov / CROPIX / CROPIX
IZ SVLAČIONICE

VIDEO: MODRI SU U VRHU NAPADA DOBILI NOVI STROJ! DINAMOVA ŠPICA ODUŠEVLJENA PREMIJERNIM POGOTKOM 'Ovo je najljepših tjedan dana u mojoj karijeri!'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. veljača 2019. 23:05

Ne bi trebalo više biti dvojbi, čuli smo kasnije u prostoru ispred svlačionica, prvi Dinamov pogodak bit će službeno pripisan Komnenu Andriću. Dakle, to je njegov prvijenac za Modre, nastavlja tamo gdje je stao u Interu.

- Uvjerljivo smo pobijedili, mogli smo i većim rezultatom, imali smo još prilika. Bili smo dominantni, oni nam nisu ni zaprijetili svih 90 minuta. Ovo je Dinamo, tu je 25 igrača podjednake kvalitete, trener odlučuje tko kad igra, opet je dobro odlučio. Prezadovoljan sam igrom i rezultatom, dao sam i gol i to mi je, naravno, poticaj i za nastavak sezone - rekao je Andrić, prokomentiravši činjenicu da je u samo sedam dana Dinamo u tri utakmice pobijedio s istim rezultatom, 3:0. I pritom potpuno dominirao svih 270 minuta.

- Nema sumnje, ovo je s nogometne strane najljepših tjedan dana u mojoj karijeri!

Benficu Andrić poznaje, igrao je u Portugalu.

- To je najveći portugalski klub, imam tamo prijatelju Fejsu i Živkovića, prije je bio i Luka Jović. Čuli smo se, naravno, čut ćemo se opet, ali na terenu ćemo biti ljuti suparnici. Siguran sam da ako ovako nastavimo, možemo proći i Benficu.

VIDEO: Tomo Ničota

Amir Rrahmani zabio je pogodak na svoj 25. rođendan.

- Jako sam sretan zbog toga, ali i zbog svega što smo prikazali na travnjaku i sjajne utakmice. Bili smo agresivni, nismo gubili lopte bezveze, točno se znalo tko što treba raditi i sve smo radili kako treba. Zaslužili smo sve ove pobjede, i u HNL-i u Europi, samo da tako nastavimo, onda možemo i protiv Benfice - rekao je Rrahmani, a zadovoljan je svojom igrom bio i Lovro Majer.

VIDEO: Tomo Ničota

- Presretan sam što uopće imam prilike igrati ovakve susrete, što sam se vratio nakon ozljede. Odigrali smo vrhunsku utakmicu, zaslužili smo ovakvu pobjedu. Ključ je svega toga to zajedništvo koje je stvorio trener, na svakom treningu dajemo maksimum, atmosfera je sjajna. Bez obzira na individualnu vrijednost igrača,svi ti rezultati ne bi bili mogući bez te kemije i atmosfere. Moja igra? Zadovoljan sam i presretan, ali trudit ću se biti još bolji.

VIDEO: Tomo Ničota

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
07. svibanj 2024 17:23