Screenshot
BIZARAN TRENUTAK

VIDEO: NEVIĐENA SITUACIJA NA HNL TERENIMA! VAR U ISTOJ AKCIJI NAGRADIO OSIJEK, A ONDA IM 'UZEO' POGODAK Čitavu priču dodatno začinili navijači

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. ožujak 2020. 23:30

Osječani su na svome stadionu Gradski vrt u sklopu 26. kola HNL-a ugostili Varaždin. Nakon početne 'uspavanke' Osječani su prebacili u višu brzinu i počeli prijetiti iz svih pozicija. Varaždinska je obrana curila na sve strane te je vrlo brzo primila pogodak kada je poentirao Lončar, a zatim i dvije minute poslije kada je strijelac bio Mirko Marić.

Neuobičajena situacija dogodila se u 43. minuti. Mirko Marić pao je u duelu sa Špičićem u šesnaestercu... glavni sudac Ante Čuljak prvo je pustio da se igra dalje, a zatim je minutu-dvije poslije, na sugestiju VAR sobe, pogledao snimku i dosudio najstrožu kaznu! U pravom smislu neviđenu situaciju dodatno je začinila reakcija osječke Kohorte koja je zvižducima 'nagradila' takvu reakciju glavnoga suca u suradnji s VAR sobom.

Međutim, tu nije bio kraj. Mirko Marić je udarac s 'bijele točke' promašio pogodivši vratnicu, a na odbijanac je naletio Eros Grezda te iz blizine zatresao mrežu. Ipak, VAR snimka pokazala je da je Grezda prilikom izvođenja Marićeva jedanaesterca prerano ušao u kazneni prostor!

Ovog je puta Čuljak na vrijeme i ispravno reagirao, pogledao je VAR snimku te opravdano poništio pogodak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
18. travanj 2024 14:18