Ronald Gorsic / CROPIX
DOŠAO KAKO BI IGRAO LIGU PRVAKA

VIDEO: 'NIJE TO BILA NAŠA NAJBOLJA UTAKMICA, ALI TO JE ZBOG NJIH!' Nakon slavlja Dinama oglasili se talentirani veznjak i debitant u dresu Modrih

VIDEO: TALENTIRANI AS MODRIH NAJAVIO SUSRET PROTIV MAĐARA
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. kolovoz 2019. 00:57

Dinamo je pred maksimirskom publikom u 3. kolu HNL-a svladao neugodnu Goricu s 3:1. Strijelci za Modre bili su Dani Olmo, Nikola Moro i Amer Gojak, a počasni pogodak za Velikogoričane postigao je izvrsni Kristijan Lovrić.

Bjeličini su izabranici tako ostvarili maksimalan učinak u prva tri kola te stvorili pozitivnu atmosferu uoči utakmice 3. pretkola Lige prvaka protiv mađarskog Ferencvarosa.

Jedan od ponajboljih igrača susreta Lovro Majer konstantno je stvarao velike probleme obrani Gorice te je i asistirao za treći pogodak:

"Sretan sam zbog pobjede, mislim da smo odigrali jednu mušku utakmicu... ne bih rekao da je to bila jedna od naših najboljih utakmica, ali to je prije svega zbog Gorice, oni su jedan kvalitetan protivnik. Pokazali su to već u prošlom susretu, a to su pokazali i u prošloj sezoni, vidi se da nikome protiv njih neće biti lako. Meni je najbitnije da igram, uživam u svakoj utakmici, ali najvažnije mi je da smo pobijedili u trećem susretu zaredom i da imamo maksimalan broj bodova. Što se Ferencvaroša tiče... nismo još imali prilike pogledati ih i analizirati, no na kraju će sve ovisiti o nama i dobro ćemo se spremiti za taj dvoboj!"

VIDEO: Tomo Ničota

Za Dinamo je debitirao švicarski reprezentativac kamerunskih korijena Jacques Francois Moubandje:

"Momčad je igrala vrlo dobro, a što se mene tiče... još mi treba prilagodbe i kondicije. Vjerujem da ću biti sve bolji i da ću uskoro moći dati sto posto od sebe. Nisam još gledao Ferencvaros, ali mogu reći da sam došao u Dinamo kako bih igrao Ligu prvaka i vidim da je ova momčad iznimno dobra i vjerujem da imamo velike šanse u tom natjecanju.", zaključio je švicarski nogometaš.

VIDEO: Tomo Ničota

Modri će protiv mađarskog prvaka igrati na Maksimiru u utorak 6. kolovoza u 20.00 h.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
16. travanj 2024 11:08