Screenshot
REAKCIJE SVLAČIONICE

VIDEO: NOVI ČLAN PRVE MOMČADI DINAMA 'OPRAO' VAR 'Ma to je uništavanje emocija u nogometu! Pet minuta su to gledali! Bio bi savršen prvi gol...'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 29. veljača 2020. 21:50

A sad po tri boda na Poljud! U tu bi se rečenicu mogla sažeti poruka Dinamovih nogometaša nakon pobjede protiv Rijeke.

- Visoka i zaslužena pobjeda, pokazali smo da smo bolji. Idemo u jako dobrom raspoloženju na Poljud, idemo tamo po pobjedu, uvijek igramo na pobjedu pa ćemo i tamo. Taj derbi je uvijek poseban motiv - rekao je Sandro Kulenović, koji je opet startao u prvih 11 i opet bio solidan. Čak je i zabio gol, koji je sudac Strukan poništio nakon reakcije iz VAR sobe.

- Ne znam koliko se smije taj VAR komentirati, ali kad su ovakve situacije u pitanju, milimetri, stvarno mi je žao, ali to je uništavanje emocija u nogometu. Pet minuta su to gledali! Bio bi savršen prvi gol, ali vratit će se kad bude najpotrebnije.

Mislav Oršić zabio je prvi gol ovog proljeća, bio je asistent, odlična partija.

- Bitna pobjeda za nas. Dovoljno govori početak utakmice koliko smo željeli tu pobjedu, cijeli smo tjedan naporno radili, da bismo bili spremni za ovo, svi smo zadovoljni rezultatom. Kriza? Nema krize, nekad se dešavaju porazi, kao nama u Osijeku, to je nogomet.

Sve je počelo ranim golom kapetana Ademija.

- Imali smo veliki motiv, željeli smo pokazati da smo prava momčad, kao u prvom dijelu sezone i mislim da smo na pravom putu. Pokazali smo sad, moramo i u Splitu. Veseli nas što nismo primili gol, veseli nas da smo i defanzivna ekipa, da odlično stojimo. Znamo što nas čeka, paklena atmosfera, znamo što nas čeka, Hajduk pod Tudorom igra dobar nogomet - rekao je Ademi, koji je mogao zabiti još jedan gol.

- Mogao sam zabiti još jedan, daj Bože da uđe u Splitu.

Bi li mijenjao ovih 4:0 za pobjedu u Kupu protiv Rijeke?

- Pa, eto, možda i bih. Ali nećemo gledati unazad, idemo naprijed. Ovo neće ništa značiti ako ne ponovimo to i na Poljudu. Hajduk nam je dužnik...

Dugo su Riječani bili u svlačionici, Antonio Čolak izišao je među prvima:

- Razočarani smo, čestitke Dinamu, koristili su naše greške. Primiš gol u prvoj minuti, teško je ući u utakmicu. Poslije smo imali kontrolu igre, nismo došli do prave šanse. Na kraju su nas kaznili.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 22:36