Vladimir Dugandzic / CROPIX
REAKCIJE TRENERA

VIDEO: OREŠČANIN NAKON NOVE POBJEDE NAHVALIO GOSTE IZ ZAGREBA Bijeli u Splitu potvrdili formu: 'Moram priznati, Hajduk se pokazao kao moćna momčad'

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 16. ožujak 2019. 22:31

Hajduk je u 25. kolu HNL-a na Poljudu svladao goste iz Rudeša s 3:0. Hajdukovci su dominirali cijelim susretom i potpuno zasluženo stigli do pobjede dvama pogocima Mije Caktaša, a jedan je pridodao i Jairo.

Trener Bijelih Siniša Oreščanin i dalje je neporažen u 2019. godini u HNL-u, a ova je pobjeda Hajduka već treća u nizu:

"Sve što smo najavljivali kroz tjedan pokazalo se u pravom svjetlu. Vrlo zahtjevna utakmica, zato pohvale Rudešu na kvalitetnom izdanju. Rudeš je natjecateljska ekipa koja je na Poljud došla raspoložena, rastrčana i neopterećena, željna da se pokaže kroz kontru i polukontru. Gosti su bili dobri, ali ipak, kada se sve zbroji, imali su osam minuta u prvom te 15 minuta u drugom dijelu dvoboja. Zato oni nisu za nas nikakva noćna mora. Moram pohvaliti Pasaričeka i Kovačevića, naše igrače na posudbi u Rudešu. Na kraju je najvažnije pobijediti, premda moram reći da je bilo trenutaka i koji nisu bili onakvi kakve smo zamišljali. Međutim, nakon svega, čestitke mojoj momčadi na još jednoj pobjedi. Zamjena Palaverse? Već sam odgovarao na takva pitanja, potežete pitanje koje uopće nije bitno, nije u fokusu utakmice s Rudešom.", odgovorio je Oreščanin.

Video: Jurica Radić

Vladimir Balagović sjedio je na klupi kao pomoćni trener Rudeša zbog privremene suspenzije glavnog stratega Tome Ivkovića:

"Zaslužena pobjeda Hajduka, mislim da smo imali 15 do 20 minuta drugog dijela gdje smo stvorili dobre prilike. Rekao bih, da smo imali "onu stvar", mogli smo zakuhati utakmicu, postići pogodak i možda okrenuti situaciju. Međutim, bio bi to bljesak u odnosu na sve što je pokazao Hajduk. Na kraju nismo zakuhali i Hajduk je do kraja riješio utakmicu. Moram priznati, Hajduk se pokazao kao moćna momčad. Zamjena Pasaričeka? Normalna je reakcija igrača da je ljut nakon zamjene protiv svog matičnog kluba, jer svatko se želi pokazati u svom dvorištu.", zaključio je Balagović.

Video: Jurica Radić

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 02:46