Screenshot: YouTube
SVE IMA SVOJU CIJENU

VIDEO: POGLEDAJTE EKSPLOZIJU SLAVLJA NA TRENINGU DINAMA 'Stari' izgubili spektakularan okršaj pa na večeri morali konobariti i posluživati mlade nade

Dinamo će u ponedjeljak u 15 sati po hrvatskom vremenu igrati svoju prvu pripremnu utakmicu na turskim pripremama uz izravni prijenos na HNTV-u. Protivnik je Partizani iz Tirane.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. siječanj 2019. 16:19

Atmosfera je u plavim redovima odlična, svi dečki se sjajno slažu. U nedjelju ju je na kraju treninga još podigao trener Nenad Bjelica. Naime, podijelio je svoje igrače u dvije momčadi, "stare" i "mlade". S boka je s jedne strane Moharrami centrirao "mladima", a s druge je Kądzior centrirao "starima". Pogoci su se mogli zabijati samo glavom, a pobjednik je bila ona momčad koja je prva postigla deset pogodaka.

U momčadi "starih" plasirali su se Dilaver, Theophile-Catherine, Hajrović, Matel, Ademi, Rrahmani, Leovac, Lešković, Perić, Šitum, Musa, Oršić... Boje "mladih" branili su Petković, Moro, Gojak, Olmo, Menalo, Marin, Čuže, Gjira, Stojanović, Franjić, Baturina...

Bio je to spektakularan okršaj kojeg su na koncu dobili "mladi" s 10:5! Posljednji pogodak za pobjednike postigao je Čuže, svi su mu uletjeli u zagrljaj, počela je pjesma i slavlje.

VIDEO: NIKOLA LIPOVAC

Nije se igralo "besplatno". Dobro, nije niti za čvrge. Ali poraženi su zaslužili "kaznu". Za večerom su morali biti konobari i posluživati mlade kolege! Što su god mladići naručili, "stari" su im morali donijeti za stol. Pretpostavljate da je bilo spektakularno, zar ne? Međutim, sličnu priču odradio je i stručni stožer.

Nenad Bjelica i njegov pomoćnik zadužen za obranu Rene Poms igrali su bowling protiv prvog asistenta Nine Bule i trenera vratara Silvija Čavline. Pobijedili su Bjelica i Poms, a Bule i Čavlina su ih po istom principu morali posluživati za večerom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
04. svibanj 2024 22:13