SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix
SKRIVENA PORUKA

VIDEO: Pogledajte kako je Dinamo odgovorio na paljbu Nenada Bjelice: Umjesto priopćenja - komedija

Nije trebalo dugo čekati na reakciju iz Dinama nakon burne press konferencije trenera Osijeka
Piše: SNObjavljeno: 30. travanj 2021. 14:44

Bivši trener Dinama, a danas trener Osijeka, prozvao je na press konferencije uoči utakmice Varaždina čelnike Dinama, Rijeke i okarakterizirao Prvu HNL neregularnom.

"To što ima u Hrvatskoj postoji samo u Hrvatskoj. Takav monopol jednog kluba. A bio sam u tom klubu. U prvoj sezoni nismo imali nijednog igrača na posudbi. A osvojili smo prvenstvo s 25 bodova prednosti ispred drugog i 30 bodova prednosti ispred trećeg. Znači nijedan posuđeni igrač. U drugoj sezoni po jedan igrač u četiri kluba, samo u Lokomotivi po dva igrača. Sada imamo slučajeve da pojedini hrvatski klubovi imaju 4 posuđena igrača iz Dinama. I vi onda mislite da je to regularno prvenstvo. To nikad neće biti regularno prvenstvo i borit ćemo se da se to promijeni", rekao je između ostaloga Nenad Bjelica koji je kritizirao čelnika Rijeke Damira Miškovića i bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića.

image
SRDJAN VRANCIC/CROPIX Cropix

Iz Dinama su na Bjeličine riječi reagirali jednostavnom objavom na Facebooku. Uz usporedbu ovosezonskih rezultata priložen je citat iz kultnog filma 'Maratonci trče počasni krug'.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. travanj 2024 07:24