SuperSportske recreativo
 SUPERSPORTSKE RECREATIVO
SUPERSPORTSKE RECREATIVO

VIDEO: Pogledajte kakvu ljevicu ima kapetan Šibenika, Mario Ćurić u izazovu nogometnih vještina

SuperSportske recreativo želi odati priznanje našim nogometašima iz domaće lige
Piše: PROMOObjavljeno: 22. listopad 2021. 12:16

Pa ljudi moji, raznovrsni smo poput Oršićevih rješenja u završnici. Dobro smo iskoristili prvo podcast gostovanje u Šibeniku pa smo s kapetanom HNK Šibenika, Mariom Ćurićem odradili challenge pod nazivom SuperSportske recreativo.

Naš novi projekt je osmišljen kao omaž svim profesionalnim nogometašima koji nisu toliko razvikani, a koji za svoj trud, rad i razvijenu vještinu trebaju dobiti priznanje. Upravo zato smo nazvali ovaj projekt SuperSportske recreativo, jer će se s profesionalcima suočiti naš voditelj Matej Petković kao rekreativac koji kroz opuštenu atmosferu želi pokazati da nogomet je sport za sve, ali i da nije lagan sport. Malo napetija atmosfera će biti danas od 18 sati na Šubićevcu, gdje 13. kolo otvaraju Šibenik i Slaven Belupo u utakmici u kojoj će Ćura moći demonstrirati ono na čemu je radio s nama u challengeu.

Želja nam je odraditi challenge s nogometašima iz svih HNL klubova, a ono na što bi stavili poseban naglasak je kvaliteta udaranja lopte, koju smo vidjeli kod Ćurića. Narančasti vođa veznog reda ima odličnu ljevicu, a njegov pogodak u rašlje za 3 boda apsolutno moraš pogledati ovdje:

Ako vas zanima i kako smo uz pomoć Filipa Petkovića proanalizirali Ćurićevu igru u pobjedi Šibenika protiv Hajduka uz pomoć SofaScore ocjene baci oko i na naš posljednji podcast:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 17:16