Bakljada nad Splitom
 SCREENSHOT: TORCIDA YT
FOTO: SHOW I NA ULICAMA

Video: Pogledajte prekrasne scene slavlja iz Splita i Dubrovnika! Torcida objavila spektakularnu snimku

Torcida je na 70. rođendan objavila i službeni video spektala, a Splitom je potom krenuo i korteo...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. listopad 2020. 18:54

Izađite na bakone, prozore, krovove, vidjet ćete nešto neviđeno. I bi tako, bila je to magična noć nad Splitom, sjajio je jače od svih zvijezda na nebu. Sve za jednu zvijezdu, Torcidu i njen 70. rođendan, piše Slobodna Dalmacija.

Torcida je danas predvečer objavila i službeni trominutni video vatrometa koji je obasjao Split kao nikad prije. Slike za vječnost koje oduzimaju dah možete pogledati u videu.

Nakon veličanstvenog vatrometa koji je obasjao grad Split, te podnevne dimnijade, Torcida je nastavila proslavu svog rođendana korteom ulicama Splita.

Točno prema najavi u 19.50 sati krenula je povorkama ulicama središta Splita. Uz bakljadu i pjesmu "ove noći biti će fešta jer ova publika je najluđa, za Hajduka život bi dala... - pjeva se na Pjaci

I nije to mjesto slučajno odabrano, jer se na tom mjestu slavilo i prije sedam desetljeća nakon pobjede nad Crvenom zvezdom kada je po prvi put Torcida i bila na tribinama Starog placa, kao službeno oformljena navijačka skupina. Tamo gdje je zapravo i rođena.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Nakon fešte na Pjaci Torcida je krenula Gripama. Preko Vukovarske s pjesmom na usnama Torcida se spustila na Rivu gdje su još jednom sebi čestitali rođendam. Nikome se još ne ide kući, vrijeme rastanka još nije došlo.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Inače po splitskim kvartovima okupljaju se već ekipe koje niti ovu noć nemaju baš namjeru puno spavati. Velike su fešte povodom rođendana Torcide diljem Hrvatske, javljaju se navijači Hajduka s Raba, Betine, Brača, Dubrovnika ... Klišai su "zapalili" legendarnu Tvrđavu.

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

image
Dubrovnik, 281020.
Vatrometom i bakljadom obiljezena je 70. godisnjica osnutka navijackog kluba Hajduka Torcida.
Foto: Tonci Plazibat/CROPIX
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

image

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

image
Scene iz Dubrovnika
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

image
TOM DUBRAVEC/CROPIX

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. travanj 2024 00:11