CROPIX
ODGOVOR S MAKSIMIRA

VIDEO: POGLEDAJTE REAKCIJU DINAMA NA RIJEČI PREDSJEDNIKA OSIJEKA! Hajduk još nije reagirao, ali Modri poručuju: 'Ovo će reći sve samo za sebe'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. veljača 2020. 13:47

Iz redova hrvatskog nogometnog prvaka oštro su reagirali, i uz reakciju pridodali prigodni video-zapis, na izjave predsjednika Osijeka Ivana Meštrovića o tome kako Dinamo ima povlašten tretman kod sudaca u HNL-u.

Podsjetimo, Meštrović je rekao kako nije siguran da bi suci Osijeku dosudili tri kaznena udarca na temelju VAR-a, čime se osvrnuo i na utakmicu Hajduka, a Modre je spomenuo u kontekstu sudačkog straha od eventualne odluke na njihovu štetu.

Dotaknuo se predsjednik Bijelo-plavih i na suđenje protiv Intera u prošlom kolu kada je u prvih 16 minuta Dmitro Lopa dobio dva žuta kartona.

- Ljuti me što nemamo isti tretman kod sudaca kao naši konkurenti. Baš me zanima bi li igraču Dinama ili Hajduka tako lako i brzo bila pokazana dva žuta kartona. Čisto sumnjam i to je nešto zbog čega nećemo šutjeti. Mislite li da bi Osijeku VAR dosudio tri kaznena udarca? Nisu problem pogreške, one se događaju, ali ako suci nemaju isti kriterij prema svima, onda imamo ozbiljan problem - rekao je tada Meštrović.

Hajduk još nije reagirao, ali je Dinamo na svoju službenu stranicu stavio video-zapis kojeg možete pogledati u nastavku:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. travanj 2024 15:57