Tudorova prva reakcija nakon utakmice
 SCREENSHOT: FACEBOOK
PRVA REAKCIJA

VIDEO: Pogledajte što je Tudor rekao Mirti Šurjak nakon teškog poraza: ‘Mene duša boli! Radim 24 sata..‘

‘Teško je ovo! Nikad se nisam trudio ovako, a onda dođe utakmica... Varaždinu, svaka čast...‘
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. lipanj 2020. 21:27

Težak poraz doživio je Hajduk na svom Poljudu u susretu 29. kola Prve HNL protiv Varaždina, koji se bori za opstanak. Izgubili su Bijeli sa 2:3, s tim da su gosti na poluvremenu vodili 3:0. U prvih 45 minuta briljirao je varaždinski napadač 23-godišnji Kolumbijac Jorge Obregon, koji je u 19. minuti poveo kontranapad i potom uposlio Domagoja Drožđeka, koji je pogodio za 1:0.


Vodstvo gostiju povećao je u 24. minuti Petar Mamić, koji je sa 22 metra zatresao mrežu. Obregon je kreirao i akciju u 40. minuti, a strijelac je opet bio Drožđek.

U nastavku Hajduk se pribrao, te u 49. minuti 18-godišnji Mario Vušković lijepim udarcem smanjuje vodstvo gostiju. Hajdukov veznjak Mijo Caktaš se i u trećoj utakmici nastavka prvenstva upisao u strijelce, u 74. minuti pogodio je s 20 metara i domaćini su smanjili zaostatak na 2-3, a to je na kraju bio i konačan rezultat.


"Ova večer nije dobra. Nije dobra svaka večer u kojoj Hajduk izgubi. Ovo nam se ne smije događati. Na treninzima to dobro izgleda, ali... Mene duša boli. Mi jako teško dajemo golove, a u obrani primimo tri gola iz tri šuta", rekao je pogođeni Tudor pa se okrenuo budućnosti.


"Idemo dalje, okrenuti novu stranicu. Lakše bismo napravili rezultat da igramo kao seljačka ekipa, da nabijamo loptu. Mi se trudimo igrati, dodavati se. Radim 24 sata, nikad se nisam trudio ovako, a onda dođe utakmica... Varaždinu, svaka čast, pošteno i zasluženo. Međutim, mogu oni biti najbolji na svijetu, na kraju su opet oni Varaždin, a mi Hajduk. Hajduk koji ne smije gubiti na ovom stadionu", rekao je Tudor i na kraju najavio utakmice koje dolaze, puno teže protivnike po imenu - Lokomotivu, Slaven, Goricu, Osijek...


"Možda će nam bit lakše na kontre nego igrajući iz zadnje linije...".

Oduševljen je bio trener gostiju Samir Toplak.


"Imali smo odlučnost i efikasnost u prvom dijelu, zabili iz situacija iz koje smo došli pasom. Nakon toga je puno lakše igrati. Prezadovoljan sam, mislim da nam Hajduk nije napravio nijednu stopostotnu šansu, golove su dali izvana. Bilo bi nepravedno da nismo dobili. Dečkima čestitam na fenomenalnom izdanju, samopouzdanju, mi smo ekipa koja ima glavu i rep. Došli smo igrati, premda je na Poljudu uvijek i bod dobar".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 03:08