Vojko Basic / CROPIX CROPIX
VAR KAO VJETAR U LEĐA

VIDEO: POGLEDAJTE SVE SITUACIJE U KOJIMA JE VAR KORIGIRAO ODLUKU SUDACA U KORIST HAJDUKA Nova tehnologija je čak pet puta pomogla splitskom klubu!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. veljača 2020. 17:49

Čak triput su iz VAR sobe sugerirali sucu Pejinu da dosudi jednaesterac za Hajduk u Varaždinu. Morao ih je poslušati. Niz se nastavio dva tjedna kasnije - djelitelj pravde na koprivničkom dvoboju Slaven Belupa i Hajduka Igor Pajač start na Jairu vidio je kao prekršaj u napadu (!?), ali je nakon intervencije VAR-a Eduok zabio s bijele točke.

Protekli vikend pomoćni sudac mahao je nepostojeće zaleđe Caktaša tijekom okršaja Hajduka i Gorice, glavni Bebek mudro je pustio akciju i sačekao pravorijek VAR-a, koji je procijenio kako je gol regularan. Bio je to prvi pogodak Bijelih u 6:0 golijadi.

Istini za volju, VAR je u te četiri utakmice i dvaput poništio golove Eduoka i Krekovića (sasvim opravdano zbog zaleđa), pa se može konstatirati da je trenutni rezultat Hajduk - VAR 5:2. Niti s jednim drugim klubom iz HNL-a VAR nema niti približno toliko posla...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
12. svibanj 2024 19:55