FACEBOOK
MESSI IZ 3. LIGE!

Video: Pretrčao je gotovo 90 metara, predriblao šest igrača i zabio čudesan gol! ‘Uhvati me ako možeš!‘

Domagoj Marušić ima svega 20 godina i nema sumnje da će ostvariti transfer prema gore
Piše: SNObjavljeno: 24. rujan 2020. 10:23

Prva HNL ostaje najviši razred hrvatskog nogometa, ali posebnu draž daju nam akcije i potezi iz nižih liga čijih smo "bravura" svjesniji od kad je društvenih mreža. Posljednji "Messi" dolazi nam iz Opuzena, a ovo što je napravio uistinu je čudesno...

Domagoj Marušić ima svega 20 godina i ovaj bi se momak već sutra mogao prodati pa najmanje u Drugu HNL nakon ovog poteza! Igrala se 11. minuta kad je uzeo loptu na rubu šesnaesterca, ali svog šesnaesterca, i tad je nezaustavljivo jurio prema gostujućem golu.

Protivnički igrači nisu mogli pratiti taj nalet, "popadali" su svi oko njega, a on je fenomenalnom završnicom oduševio sve prisutne!

Prešao je 83 metra, predriblao je šest domaćih igrača i golmana, uistinu - nesvakidašnje.

"Catch me if you can!", našalili su se na Facebook stranici (Uhvati me ako možeš).

Zapljeskali su mu i Vodičani, a do kraja utakmice zabio je i iz penala za 2-0. Konačnih 3-0 postavio je Lovro Kordić u 74. minuti.

Maradona bi sigurno bio ponosan, kao i Leo Messi, uistinu potez koji će se prepričavati. A zahvaljujući video-snimci, ostat će zapamćen. Nakon Kristijana Brekala iz Bilogore 91 nedavno, sad je Marušić zvijezda s niželigaških travnjaka, vrlo brzo će se serija nastaviti, nema sumnje..

.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 12:17