SJAJNA REAKCIJA

VIDEO: SITUACIJA KOJA JE ZBUNILA SVE NA POLJUDU! EVO KAKO JE VAR PETI PUT OVOG PROLJEĆA POMOGAO HAJDUKU Bebek ponovno pokazao zašto je najbolji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. veljača 2020. 18:26

Nogometaši Hajduka u susretu su 23. kola Prve HNL na Poljudu deklasirao Goricu sa 6-0 (3-0). Strijelci za splitski sastav bili su Kreković (10), Jairo (35, 56-11m), Caktaš (39, 47) i Eduok (80).

Hajduku je u 12. minuti utakmice VAR pomogao već peti (!?) put ovog proljeća. Splićani su, naime, u kontri “izbacili” Caktaša, koji je krenuo sam prema golu, ali je pomoćni sudac digao zastavicu. Međutim, Bebek je pustio akciju - iako je obrana Gorice na trenutak zastala - te je Caktaš ušao u kazneni prostor i dodao loptu Krekoviću, koji je lako zabio za 1:0.

Ivan Bebek u ovoj je situaciji pokazao zašto je najbolji hrvatski sudac. Prepoznao je da zaleđa možda nema, preuzeo odgovornost i pustio akciju do kraja. Gosti iz Gorice mogu se ljutiti, ali najviše na sebe, jer su na VAR prezentacijama uoči prvenstva igrači jasno upozoreni da moraju ignorirati odluke pomoćnih sudaca te da je mjerodavna samo zviždaljka glavnog suca.

Također valja istaknuti i poništeni pogodak Hajduka. Kreković je postigao taj poništeni zgoditak u 68. minuti, sa 14 metara je ljevicom razgalio navijače. Ali, samo na kratko. Nakon još jedne intervencije VAR-a bilo je vidljivo zaleđe.

OVDJE POGLEDAJTE SVIH ŠEST POGODAKA HAJDUKA

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. travanj 2024 18:41