HNK HAJDUK YOUTUBE SCREENSHOT
NEMA ‘ŠVERCANJA‘

Video: Tramezzani oduševio frajerskim potezom na treningu: ‘Ma tako ih treba svaki dan...‘

Čini se da novi trener Hajduka osvaja simpatije igrača ali i navijačkog puka Bilih.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. siječanj 2021. 13:27

Na posljednjem treningu Hajdukovih prvotimaca pred današnju utakmicu 17. kola HNL-a protiv Šibenika jedan je zanimljiv detalj upao u oko, kako igračima, tako i klupskim djelatnicima u digitalnom sektoru koji su taj trening i snimali.

Prilikom klasičnog "drilla" po kojem bi novi trener Paolo Tramezzani mogao postati prepoznatljiv na Poljudu, vidljivo je kako je ukorio Darka Nejašmića. Sjajni talent Bilih očito je nešto pogriješio u prethodnoj vježbi, pa je za kaznu od svog trenera dobio nekoliko sklekova.

Tramezzani ga je za ruku dovukao do mjesta gdje je radio sklekove, a nakon čega je simbolično, ali nejako, stao jednom nogom na njegova leđa kako bi pokazao da se sklekovi moraju shvatiti maksimalno ozbiljno.

Na ovu Talijanovu šalu ostatak se igrača slatko nasmijao, a vidljivo je da Tramezzani svojim metodama nastoji postići čim brže zbližavanje sa svojim igračima.

Nakon što je video s treninga osvanuo na klupskim kanalima, ispod su se dali primijetiti zanimljivi komentari navijačkog puka Hajduka.

- Ovako ih treba svaki dan po 20 puta gaziti, bravo majstore, Dado se htio prošvercati, ali budno talijansko oko sve vidi..., samo su neki od komentara ispod videa.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. travanj 2024 11:09