Screenshot
SVE JE JASNO

VIDEO: TREBA LI HAJDUKU NOVI, PRAVI NAPADAČ? Pogledajte kako je trener Bijelih odgovorio na pitanje svih pitanja, nakon ovoga svaka priča završava

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 23. veljača 2019. 23:43

Hajduk i Gorica podijelili su bodove u 22. kolu HNL-a, na Poljudu je susret završio bez golova. Ispromašivali su se igrači na objema stranama, a iako je posjed lopte i dojam bio na strani Bijelih, statistika pokazuje samo dva udarca u okvir gola kod obje momčadi.

Trener hajdukovaca Siniša Oreščanin nije bio previše razočaran rezultatom, ali morao je odgovoriti na važno pitanje - treba li Hajduku novi napadač, s obzirom na lošu realizaciju.

"Veseli me što smo primili samo jedan gol ovog proljeća. Završio je prvi ciklus od četiri utakmice, bio bih zadovoljniji da smo uzeli dva boda više. Svako je kolo specifično za sebe, mi smo od prvog dana rekli da se želimo ušulajti tamo gdje želimo, a to je Europa. Pozitivni smo, jer Gorica je ipak pokazala da ima stil igre s kojim osvaja bodove. Nije tablica slučajna. Napadač ? Kod nas se više ne može dovesti, znači igramo s ovim što imamo."

VIDEO: Jurica Radić

Sergej Jakirović je na klupi gostiju uoči susreta imao razloga za zabrinutost, no na kraju je izrazio zadovoljstvo remijem:

"Malo sam se pribojavao utakmice, jer imam dosta internacionalaca u ekipi koji ne znaju što je bura u Splitu i tom smo segmentu posvetili posebnu temu. Ali, sve si još jednom pokazali da su karakteri igrači. Sve što smo htjeli napraviti u Splitu, mi smo i i ostvarili. Vrebali smo iz polukontri, a pritom je bilo važo spriječiti okomite lopte u međuprostoru. Imali smo i nekih prigoda, mogli smo Hajduk dovesti u veću nervozu, ali na kraju je i Caktaš imao dobru šansu. Neriješemo je naposlijetku zasluženo. Europa ? Bit će neizvjesno, liga je cijela "u 10 deka" kako to volim kazati. Izjednačena. I mi moram dodati, mi odavno nismo iznenađenje mego konstanta.", zaključio je Jakirović.

VIDEO: Jurica Radić

Rezultati by SofaScore

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
03. svibanj 2024 09:00