Screenshot
POSEBAN REŽIM

VIDEO: TRENING DINAMA KAKAV JOŠ NISTE VIDJELI! JOVIĆEVIĆ PRIKLJUČIO SVOJIM ZVIJEZDAMA ČAK PET NOVIH IMENA Prvo se sve moralo dezinficirati...

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 27. travanj 2020. 13:44

Stigao je ponedjeljak koji su hrvatski sportaši čekali tjednima. Od danas su omogućeni treninzi hrvatskim sportašima 1. i 2. kategorije u pojedinačnim sportovima te seniorskim ekipama koje nastupaju u najvišem stupnju natjecanja, a među prvima su jutros startali igrači Dinama, i to pod palicom novog trenera Igora Jovićevića.

Prvi trening novog trenera počeo je, dakako, uz mnoga ograničenja i pridržavanje uputa epidemioloških službi. Modri treniraju po skupinama, uz pravila ponašanja koja su strogo propisana. Jovićević je tako na teren Hitrec Kaciana istrčao sa zaštitnom maskom, klupski oružari su uoči početka treninga dezinficirali sredstva za rad, a u prvoj skupini bili su Ademi, leovac, Petković, Dilaver i Theophile.

Kako je to danas izgledalo na Hitrec Kacianu možete pogledati u videu.

Igrači su se pozdravili laktovima, a tijekom treninga su održavali propisani razmak. Treninzi se paralelno održavaju i na kadetskom igralištu.

Hrvoj, Šutalo, Franjić, Krizmanić i Šipoš priključeni prvoj momčadi

Plavi dečki raditi će u šest skupina, a svaku će voditi jedan trener. Evo kako će to izgledati...

Prva skupina

Livaković, Zagorac, Josipović

Druga skupina

Ademi, Dilaver, Leovac, Petković, Theophile-Catherine

Treća skupina

Krizmanić, Franjić, Hajrović, Stojanović, Oršić

Četvrta skupina

Hrvoj, Marin, Šutalo, Gvardiol, Ćuže

Peta skupina

Majer, Đira, Kadzior, Kulenović, Gavranović

Šesta skupina

Šipoš, Moharrami, Moro, Ivanušec, Moubandje

Po dolasku na trening svakom se igraču mjerila tjelesna temperatura. Beskontaktni toplomjer morao je pokazivati manje od 37.2 stupnja kako bi igrač mogao proći. U svega desetak sekundi prošli su svi, pa i Danijel Zagorac....

Za sad se zna da će drugu skupinu igrača, Petković, Ademi, Leovac, Theophile i Dilaver voditi Igor Jovićević, vratare će voditi Sandro Žufić, a raspored ostalih trenera po skupinama odredit će se danas. Kao što vidite, iz druge momčadi Modrih prvoj momčadi su priključeni Hrvoj, Šutalo, Franjić, Krizmanić i Šipoš, a mlade dečke Gvardiola, Josipovića i Marina već računamo kao igrače koji su već bili dio prve momčadi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. svibanj 2024 23:47